Ήρωας πατέρας ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε τις δίδυμες κορούλες του από βέβαιο θάνατο

by Τόνια Τζαφέρη

Ήρωας πατέρας: Ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε τις δίδυμες κορούλες του από βέβαιο θάνατο

Ήρωας πατέρας: Μια απίστευτη ιστορία αγάπης μας έρχεται από τις ΗΠΑ. Υπενθυμίζοντας μας την απεριόριστη αγάπη και αυτοθυσία που έχουν οι πατεράδες για τα παιδιά τους. Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι ο ήρωα της παρακάτω ιστορίας.

Ο 23χρονος Ρέι Λούκας απ’ το Μίσιγκαν έγινε πρώτο θέμα στα τοπικά νέα. Όταν ρίχτηκε στη φωτιά για να σώσει τις 18 μηνών δίδυμες κόρες του απ’ τι φλόγες με κίνδυνο της ζωής του. Ευτυχώς, τα κατάφερε, αλλά τώρα φέρει σοβαρούς τραυματισμούς και το αύριο της οικογένειάς του μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Ο Ρέι επέστρεφε από το βενζινάδικο της γωνίας όταν είδε το σπίτι του να καίγεται ολόκληρο. Έλειπε μόλις 15 λεπτά και όταν είδε τη μητέρα και την ανηψιά του να στέκονται έξω παγωμένες από τρόμο. Κατάλαβε ότι μέσα στο σπίτι ήταν ακόμη οι δίδυμες κόρες του, Μίλαν και Μαλέσια.

Ήρωας πατέρας: Ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε τις δίδυμες κορούλες του από βέβαιο θάνατο

«Πρέπει να μπω μέσα να σώσω τα κορίτσια μου, αυτό σκέφτηκα αμέσως», λέει ο σοκαρισμένος πατέρας. «Δεν ήξερα καν που πηγαίνω απ’ τον καπνό, βρήκα το δωμάτιο από μνήμης.

Ευτυχώς, ο ηρωισμός του έπιασε τόπο και τα παιδάκια του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο παίδων. Το ένα είναι στην εντατική και το άλλο λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Τα εγκαύματα 2ου και τρίτου βαθμού του ήρωα πατέρα

Την ίδια στιγμή, Ο Ρέι Λούκας φέρει σοβαρά εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο, τα μάτια, τον λαιμό, τα χέρια και άλλα σημεία του σώματός του.

«Είναι θαύμα που βλέπω, αφού ήμουν τυφλός για 3 μέρες», λέει ο Ρέι. «Ευτυχώς, πέρα από τα εγκαύματα, είμαι ακόμη αρτημελής».

Μετά την καταστροφή, φίλοι της οικογένειας έστησαν μια σελίδα που ζητάει υλική βοήθεια (χρήματα, έπιπλα, μωρουδιακά κλπ.). Αφού ο Ρέι και οι δικοί του έχασαν τα πάντα σ’ αυτή τη φωτιά. Ενώ ο ίδιος δεν ξέρει πότε θα είναι σε θέση να ξαναδουλέψει.

Μέχρι τώρα, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πάρα πολύ και ελπίζουμε σύντομα όλα να είναι όπως πριν και να έχουν την υγεία τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo