Κακοκαιρία στην Αθήνα: Σοκαριστικό βίντεο με διανομέα που πασχίζει με το μηχανάκι του μέσα στα χιόνια

Κακοκαιρία στην Αθήνα: Έκκληση από φορείς για την απαγόρευση του ντελίβερι εν μέσω κακοκαιρίας

Κακοκαιρία στην Αθήνα: Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια» στην Αττική. Η χιονόπτωση είναι πυκνή από χθες το βράδυ και το χιόνι πέφτει ασταμάτητα. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και άκρως ολισθηροί, για αυτό και συστήνεται να μην κυκλοφορούν σήμερα οχήματα χωρίς λόγο.

Δυστυχώς, δεν είναι όλοι το ίδιο ευαισθητοποιημένοι τέτοιες ώρες και αποφασίζουν να παραγγείλουν. Αντί να μαγειρέψουν κάτι σπίτι τους ή να φτιάξουν οι ίδιοι τον καφέ τους!

Χθες βράδυ στην Αθήνα, προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα με διανομέα που πάσχιζε να μεταφέρει παραγγελία εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης.

Αντίστοιχα, σήμερα εθεάθη ένας διανομέας να μεταφέρει με τα χέρια του το μηχανάκι ενώ έκανε παραγγελία με καφέ σε σπίτι στα Εξάρχεια. Έκπληκτος ένας πολίτης απαθανάτισε το στιγμιότυπο και σχολίασε «Απίστευτο, αλλά αληθινό. Διανομέας ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι του στην Μπενάκη στα Εξάρχεια γιατί τον υποχρέωσαν να δουλέψει και σήμερα. Όπως μου είπε, “το πιστεύεις ότι και σήμερα κάποιοι παραγγέλνουν καφέ;».

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει ακόμα έναν διανομέα να μεταφέρει το μηχανάκι με τα χέρια του μέσα στη χιονόπτωση. Το βίντεο ανέβηκε από χρήστη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο οποίος σχολιάζει «Να είστε άνθρωποι! Ας μην παραγγείλετε ένα βράδυ!».

Κακοκαιρία στην Αθήνα: Βίντεο με διανομέα που πασχίζει στο χιονιά

Δείτε το βίντεο με τον διανομέα που κινδυνεύει με το ντελίβερι εν μέσω κακοκαιρίας στην Αθήνα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν