Αθήνα τροχαίο: Τροχαίο ατύχημα για διανομέα που παρέδιδε παραγγελίες μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση

Αθήνα τροχαίο: Τι ζητά το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού της Αττικής

Αθήνα τροχαίο: Τροχαίο ατύχημα είχε χθες στο βράδυ διανομέας που μετέφερε παραγγελίες στην Αττική. Η χιονόπτωση ήταν πυκνή χθες το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Ως εκ τούτου, θα περίμενε κανείς οι πολίτες να σεβαστούν το γεγονός και να μην παραγγείλουν. Ωστόσο αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος διανομέας να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του για χάρη ασυνείδητων πολιτών.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο της Αθήνας και στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αθήνα τροχαίο: Τροχαίο για ντελιβερά εν μέσω κακοκαιρίας

Μάλιστα όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, διανομέας ντελίβερι φαίνεται να πασχίζει να μεταφέρει την παραγγελία με καφέ με το μηχανάκι του. Το περιστατικό κατέγραψε ένας πολίτης που ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook σχολιάζοντας «Απίστευτο, αλλά αληθινό. Διανομέας ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι του στην Μπενάκη στα Εξάρχεια γιατί τον υποχρέωσαν να δουλέψει και σήμερα. Όπως μου είπε, “το πιστεύεις ότι και σήμερα κάποιοι παραγγέλνουν καφέ;».

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα του διανομέα στο κέντρο της Αθήνας, το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού ζητά να απαγορευτεί το ντελίβερι όσοα διαρκεί η κακοκαιρία

Το ντελίβερι στην κακοκαιρία είναι άκρως επικίνδυνο. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσχερείς και οι διανομείς θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι φορείς των διανομέων ζητούν «Απαιτούμε: Να απαγορευτεί η διανομή με μηχανάκι για όσες μέρες κρατήσει η κακοκαιρία. Να διασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα της υγείας και της ασφάλειας των διανομέων με ευθύνη της εργοδοσίας. Να ενταχτούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όσοι εργαζόμενοι δουλεύουν με την ειδικότητα του διανομέα. Δεν θα θυσιάσουμε την ζωή μας για τα κέρδη των αφεντικών!».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα