Καλαμάτα εκκλησία: Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία και έδιωξε πιστό που δε φορούσε μάσκα προστασίας

Καλαμάτα εκκλησία: Δείτε τι είπε ο ιερέας με αυστηρό τόνο σε πιστό που δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας

Καλαμάτα εκκλησία: Σε έξαλλη κατάσταση και με το δίκιο του ήταν ένας ιερέας τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας. Όπως έγινε γνωστό από ένα βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ο ιερέας τα έβαλε με πιστό. Καθώς δε φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα για τις 25 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και για τηις 6 Ιανουαρίου. Επιτρέπεται η παρουσία έως 25 πιστών στο εσωτερικό των ανών και έως 50 πιστών σε μητροπολιτικούς ναούς. Ωστόσο, αυτή η παρουσία θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με όλα τα μέτρα και τους κανόνες για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει μάσκες και αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση στο ναό της Καλαμάτας, ο ιερέας εντόπισε πιστό να μη φοράει τη μάσκα. Έξαλλος με αυτή τη συμπεριφορά, διέκοψε τη λειτουργία και ζήτησε σε εκείνον που δε φορούσε μάσκα να περάσει έξω. Είπε χαρακτηριστικά «Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία. Αντιρρησίες θα γίνετε στα σπίτια σας, όχι εδώ».

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε το γύρω του διαδικτύου. Οι περισσότεροι σχολίαζαν θετικά το γεγονός και αναγνώριζαν δίκιο στον ιερέα για τα όσα είπε.

Καλαμάτα εκκλησία: Ιερέας φώναξε σε πιστό που δε φορούσε μάσκα

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον ιερέα σε εκκλησία της Καλαμάτας που «έβαλε τις φωνές» σε πιστούς που δε φορούσαν μάσκα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα