Καλαμάτα τραγωδία: Οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο

by Αντώνης Βαλμάς

Καλαμάτα τραγωδία: Θρηνεί όλη η Ελλάδα τα δύο παλικάρια

Καλαμάτα τραγωδία: Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρετούν τα θύματα της τραγωδίας στην Καλαμάτα. Τους δύο 20χρονους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο.

Καλαμάτα τραγωδία: Οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο

Βαρύ πένθος για τα θύματα της τραγωδίας στην Καλαμάτα, τους δύο 20χρονους από τη περιοχή του Μελιγαλά, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα την Τρίτη το βράδυ.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Καλαμάτα τραγωδία: Οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο

Πως έγινε το μοιραίο τροχαίο της τραγωδίας της Καλαμάτας

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δένδρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός και του συνεπιβάτη που κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Θύματα του μοιραίου τροχαίου είναι οι Βασίλης Δημητρακόπουλος και ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης. Αμφότεροι αθλητές της τοπικής ομάδας Εθνικός Μελιγαλάς, η οποία και τους αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως προς ένδειξη πένθους, οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ομάδας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

Οι αναρτήσεις των φίλων το θυμάτων στην τραγωδία στην Καλαμάτα

“Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας . Δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα , κρίμα , κρίμα”, αναφέρεται στην ανάρτηση της τοπικής ομάδας για το τραγικό συμβάν.

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι των θυμάτων

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρετούν τα δύο αδικοχαμένα παιδιά με μηνύματα στις σελίδες τους στο Facebook.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo