Καλλιθέα σοκ: 50χρονη μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια της!

Καλλιθέα σοκ: Ευτυχώς η 30χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και εκτός κινδύνου

Καλλιθέα σοκ: Ένα παρ’ ολίγον θανατηφόρο δυστύχημα έλαβε χώρα χθες στην περιοχή της Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες από ρεπορτάζ του STAR, μία 50χρονη γυναίκα μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της ύστερα από μία βαριά λογομαχία.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στην οδό Χίου της Καλλιθέας. Μεταξύ της 50χρονης και της 30χρονης ξέσπασε ένας άγριος καβγάς και πάνω στον καβγά η μάνα πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε την κόρη της στην κοιλιά. Η 30χρονη είναι ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα. Και πήγε να μείνει στο σπίτι της μητέρας της με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Όπως ανέφερε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, συχνά ακούγονταν φωνές και μεγάλοι καβγάδες μεταξύ των δύο γυναικών ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Η 30χρονη γυναίκα για να αντιμετωπίσει τα θέματα με το χωρισμό της. Το έριξε στο αλκοόλ στο οποίο και είχε εθιστεί. Στις 17:00 χθες το απόγευμα, λογομάχησε έντονα με την μητέρα της, και της όρμηξε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο πρόσωπο. Τότε η 50χρονη μητέρα, άρπαξε ένα μαχαίρι και τη μαχαίρωσε στην κοιλιά. Το έπραξε μάλιστα μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά που κοιτούσαν αποσβολωμένα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 50χρονη έσπειρε σοκ αφού μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της στην περιοχή της Καλλιθέας

Σύμφωνα με μία γειτόνισσα «Άκουσα ότι είχαν πολλές προστριβές και την είχε μαχαιρώσει ξανά εδώ στην είσοδο». Ενώ ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ανέφερε «Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της».

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Η 30χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό ευτυχώς χωρίς να κινδευνεύει η ζωή της.

Related posts

«Δεν τους είδα»: Αποκάλυψη για το πως έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς που παρέσυρε τους 5 πεζούς

Φpίκη στη χώρα μας: Νονός βiαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Σε σοκ οι γονείς του παιδιού

Δακρύζουν οι πιστοί. Έτσι είναι η Μεγάλη Εβδομάδα στο Άγιο Όρος