«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»: Έξαλλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος με το βίντεο που κυκλοφορεί

Θανάσης Κατερινόπουλος: Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media

Χαμός έχει προκληθεί στα social media με τον Θανάση Κατερινόπουλο να βρίσκεται στο επίκεντρο έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε, με αφορμή τις δύο νέες γυναικοκτονίες που συνέβησαν σε Ζάκυνθο και Κρήτη.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε: «Ζούμε σε μία πατριαρχική κοινωνία, όπου ορισμένοι έχουν την αντίληψη ότι οι γυναίκες είναι κτήμα τους», είπε αρχικά και σε ερώτηση «γιατί ορισμένες δεν εγκαταλείπουν τους θύτες», απάντηση το εξής:

«Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν».

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η ανάρτηση του και τι απαντάει στις κατηγορίες

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δηλώσεις του, ο κ. Κατερινόπουλος έδωσε την δική του απάντηση και τόνισε πως προβλήθηκε μεμονωμένα ένα στιγμιότυπο από άτομα που είναι σε «διατεταγμένη υπηρεσία».

«Επειδή κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από τοποθέτηση μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονια στην Κρήτη και όποιος το ακούσει σχηματίζει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών Θέλω να. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ. ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την αηθη και εκ του πονηρου επίθεση εναντίον μου από κάποιους που πιθανόν να εκτελούν “”διατεταγμένη Υπηρεσία””.

Καθαρός ουρανός Αστραπές δεν Φοβάται».

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου:

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα