Κάτοικος Κολωνού αποκαλύπτει: «Παπάδες, καλλιτέχνες, πολιτικοί οι παιδοβιαστές – Αν δεν τους πουν θα τους αποκαλύψω εγώ»

Βιασμός 12χρονης: Μια καταγγελία που αλλάζει τα δεδομένα

Στη εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έγινε μια απίστευτη καταγγελία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Ειδικότερα, κάτοικος του Κολωνού καταγγέλνει πως η μικρή μαθήτρια εξεδιδόταν σε πληθώρα παιδοβιαστών με μερικούς από αυτούς να είναι επώνυμοι.

Ο κάτοικος της περιοχής όχι μόνο καταγγέλλει ότι τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν αποκαλύψεις και για τα άλλα παιδιά αλλά συμπληρώνει πως και η ίδια η μητέρα εκδιδόταν.

Μεταξύ άλλων ο κάτοικος δηλώνει έτοιμος να καταγγείλει τα ονόματα των παιδοβιαστών από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο της πολιτικής αλλά και τους ιερείς. Αν δε βγουν τα ονόματα από το ρεπορτάζ, ο κάτοικος δηλώνει πως θα τα αποκαλύψει ο ίδιος για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Βιασμός 12χρονης: Η καταγγελία του κατοίκου

«Ό,τι έκανε στο παιδί της, στη 12χρονη, η μάνα και όχι μόνο έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Σίσσυ Χριστίδου ενώ πρόσθεσε:

«Το παιδί, το κοριτσάκι το πήγαινε ο 53 στα Σεπόλια με ένα βανάκι που διαθέτει προκειμένου να μην κινήσει εδώ στη γειτονιά υποψίες. Όλοι εδώ που κάνουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα τα γνώριζαν όλα. Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν.

Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ.

Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα