Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Μεγάλη πιθανότητα να ανοίξουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Μεγάλη πιθανότητα να ανοίξουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Πιθανό να ανοίξουν μαζί με καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Την Παρασκευή θα δοθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το πράσινο φως για το άνοιγμα κέντρων αισθητικής και κομμωτηρίων. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί μαζί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και συγκεκριμένα των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας.

Φυσικά πριν ανακοινωθεί κάτι σχετικό, θα πρέπει πρώτα να δοθεί το πράσινο φως από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η μορφή με την οποία θα ανοίξει το λιανεμπόριο την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Θα εξεταστεί δηλαδή εάν θα ανοίξει με τη μέθοδο click away ή με τη μέθοδο click in shop. Το άνοιγμα των κομμωτηρίων θα πραγματοποιηθεί με αυστηρά μέτρα, τα βιβλιοπωλεία με τη φυσική παρουσία των πελατών. Ενώ τα ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού.

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Μεγάλη πιθανότητα να ανοίξουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Πέρα από την πιθανότητα ανοίγματος των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής, δείτε τι ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης για το λιανεμπόριο

Ο γενικός γραμματέας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή, κ. Σταμπουλίδης ανέφερε ότι το αρμόδιο υπουργείο προτίθεται να ανοίξει το λιανεμπόριο με αυστηρές προϋποθέσεις. Το άνοιγμα αφορά κατά βάση στα καταστήματα τα οποία αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.

Τέλος, για το θέμα σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης «Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».

Προτεινόμενα