Κορονοϊός εστίαση: Θα κλείνουν τελικά στις 10 το βράδυ μπαρ και καταστήματα; – Αυτά είναι όλα τα σενάρια

Κορονοϊός εστίαση: Τι ισχύει για το κλείσιμο της εστίασης στις 10 το βράδυ

Κορονοϊός εστίαση: «Όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown, που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία.

Άρα κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε χθεσινή του συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, απαντώντας σε ερώτηση για την εστίαση και το ενδεχόμενο τα καταστήματα να κλείνουν από τις 10 το βράδυ και όχι στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν είπε ότι τα μαγαζιά της εστίασης θα κλείνουν νωρίτερα.

Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας για το κλείσιμο της εστίασης στις 22:00 λόγο του κορονοϊού

Σειρά είχε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, ό οποίος σήμερα αναφορικά με το κλείσιμο καταστημάτων στις 10 το βράδυ, τόνισε πως μέτρα οριζόντιου χαρακτήρα είναι εύκολο να εφαρμοστούν, ωστόσο πρέπει να αξιολογηθεί εάν ένα τέτοιο μέτρο θα δημιουργούσε πιο έντονο συγχρωτισμό. Ωστόσο προς το παρόν δεν είμαστε στη λήψη πρόσθετων μέτρων, επανέλαβε.

Σχετικά με το σενάριο ενός lockdown, σε περίπτωση που καταγραφεί διπλασιασμός των κρουσμάτων, ο ίδιος απάντησε: «Ένα τέτοιο σενάριο, θα ήταν δραματικό. Στο σημείο που είμαστε τώρα ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, γεγονός που μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους.».

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο