Κορονοϊός Νάξος: Προσκυνηματική εκδρομή στα Κύθηρα πιστεύεται ότι έφερε κρούσματα στο νησί της Νάξου

Κορονοϊός Νάξος: Πολλοί πιστεύουν ότι έτσι αυξήθηκαν τα κρούσματα στη Νάξο

Κορονοϊός Νάξος: Μία προσκυνηματική εκδρομή στα Κύθηρα αποτελεί την αφορμή. Ώστε αρκετοί κάτοικοι να θεωρούν ότι έτσι διαδόθηκε ο κορονοϊός στο νησί. Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε 1 μόλις κρούσμα κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, ωστόσο οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από naxostimes.gr, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου αναχώρησε μία προσκυνηματική εκδρομή από τη Νάξο προς τα Κύθηρα και όσοι επέστρεψαν έφεραν τον κορονοϊό στο νησί.

Δείτε αναλυτικά το χρονικό της προσκυνηματικής εκδρομής στα Κύθηρα που αποτελεί μήλο της έριδος για τους κατοίκους της Νάξου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας εφημέριος του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα Αγερσανίου Νάξου διοργάνωσε μία προσκυνηματική εκδρομή προς τα Κύθηρα. Στην εκδρομή συμμετείχαν 53 άτομα που αναχώρησαν από τη Νάξο με προορισμό τα Κύθηρα. Θα πήγαιναν να προσκυνήσουν την Παναγία Μυρτιδιώτισσα.

Η αναχώρηση έγινε από τη Νάξο στις 15 Οκτωβρίου και οι εκδρομείς ταξίδεψαν ως την Αθήνα, από όπου μάλιστα έκαναν στάση στο Σύνταγμα για να πάρουν κι άλλους εκδρομείς. Η δε επιστροφή των εκδρομέων στη Νάξο πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Συναγερμός στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Καίγεται το εμβληματικό κάστρο του Χάρι Πότερ στην Οδησσό – Πέντε νεκpοί

Ανάσταση – Άγιο Φως: Πώς θα έρθει εφέτος στην Ελλάδα λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή