Κορονοϊός: Πέθανε 31χρονη στο Θριάσειο – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

31χρονη: Δεν κατάφερε να νικήσει τον κορονοιό

31χρονη: Μια απίστευτα δυσάρεστη είδηση μας έρχεται από το νοσοκομείο του Θριάσειου. Όπου μια γυναίκα μόλις 31 ετών, έχασε την μάχη με τον κορονοιό και δυστυχώς κατέληξε. Η γυναίκα δεν ήταν εμβολιασμένη και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορταζ του Open TV, γυναίκα 31 ετών με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με κορωνοϊό. Στο Θριάσειο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, άφησε την τελευταία της πνοή.

H νεαρή γυναίκα, η οποία δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και είχε υποκείμενα νοσήματα. Παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο.

«Όσο περισσότερο εμβολιαστούμε τόσο το καλύτερο. Είναι όμως πρόβλημα ότι έχει εμβολιαστεί μόνο το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού. Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται είναι να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί και δε μιλάμε για αυτούς που είναι ανένδοτοι. Αλλά για ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που είναι αμφίθυμο» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο