Γιάννα Αγγελοπούλου: Με κορμί 20χρονης στην εκδήλωση έκλεψε την παράσταση

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με κορμί 20χρονης στην εκδήλωση

Γιάννα Αγγελοπούλου: Μήνυμα ενότητας και ελπίδας για το μέλλον της χώρας, εξόδου από την υγειονομική κρίση με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Αλλά και αποφασιστικότητας έναντι της τουρκικής παραβατικότητας και επιθετικότητας, απηύθυνε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά την ομιλία της στη δεξίωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Όπως τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου, «η φιλελεύθερη δημοκρατία δεν αποτελεί για τους Έλληνες απλά μια πολιτειακή σύμβαση, αλλά βίωμα καθημερινό, πολιτικό και προσωπικό». Και προσέθεσε ότι «σήμερα είναι μια ημέρα τιμής για τους αγωνιστές της δημοκρατίας. Αφιερωμένη σε εκείνους που δεν συμβιβάστηκαν με τη δικτατορία και διακινδύνευσαν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία όλων μας. Η μνήμη και το παράδειγμά τους μαρτυρούν ότι η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη. Η αποκατάστασή της, τον Ιούλιο του 1974, στάθηκε το εφαλτήριο για την επούλωση των πληγών του παρελθόντος, την ομαλότητα και την ευημερία μας».

Στην σημαντική τελετή βρέθηκε και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Άστραψαν τα Φλας των φωτογράφων, μόλις η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στο προεδρικό μέγαρο. Στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Το αποκαλυπτικό σύνολο που φορούσε η κυρία Αγγελοπούλου, αποκάλυψε μία σιλουέτα που θα την ζήλευαν και εικοσάχρονες. Πραγματικό κορμί μοντέλου, ούτε ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ευθυτενή, καλλίγραμμα, που δεν τα είχαν αγγίξει οι δεκαετίες.

Το μυστικό της κυρίας Αγγελοπούλου φυσικά δεν είναι κάποια επιστημονική συνταγή. Ούτε της «δάνεισε» κάποια είκοσάχρονη το κορμί.

Αυτό το καλλίγραμμο σώμα έγινε με σκληρή δουλειά, προσεκτική διατροφή, γυμναστική κανονική με βάρη.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα φαρμακερά βλέμματα από κυρίες πολύ νεότερες της, οι οποίες όμως έχουν καταντήσει σαν ροτόντες χαρτοπαικτικής λέσχης. Έσπευσαν μάλιστα να φορέσουν και πράσινα, μήπως και μοιράσει κανένας Κουμ Καν πάνω στο κορμί τους.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί