Κως: Σοβαρή καταγγελία για χαμένο φιαλίδιο με 6 δόσεις εμβολίου στο νοσοκομείο του νησιού

Κως: Έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση – Τι αναφέρεται στην καταγγελία

Κως: Σε μία σοκαριστική καταγγελία προέβη ο διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Κω, Σταμάτιος Βασιλειάδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, προχθές το Σάββατο 6/3. Χάθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα φιαλίδιο που περιείχε 6 δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Για το απίστευτο αυτό περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση και την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της Κω.

Αυτά αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου της Κω για το χαμένο φιαλίδιο με τις 6 δόσεις εμβολίου «Το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα περίπου 9 π.μ., στο εμβολιαστικό κέντρο του ΓΝΚΥΚΩ διαπιστώθηκε η εξαφάνιση ενός φιαλιδίου ανασυσταμένου εμβολίου της Pfizer 6 δόσεων.

Η διαπίστωση έγινε μετά την ολοκλήρωση των 6 πρώτων εμβολιασμών. Το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου ενημέρωσε την Διοίκηση και εδόθη άμεσα εντολή για διενέργεια ΕΔΕ. Ταυτόχρονα κάλεσε την Αστυνομία, η οποία προσήλθε και έκανε σχετική έρευνα. Μετά το πέρας του προγράμματος εμβολιασμών, το προσωπικό έδωσε έγγραφες καταθέσεις για το συμβάν στο Α.Τ.Κω προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι και τα 3 μέλη του εμβολιαστικού κέντρου, για λόγους ευθιξίας. Έθεσαν στην διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή τους, η οποία δεν έγινε δεκτή».

Κως: Καταγγελία για εξαφάνιση φιαλιδίου με 6 δόσεις εμβολίου της Pfizer

Πέρα από την εξαφάνιση εμβολίου στην Κω, εμβόλιο της Pfizer είχε εξαφανιστεί πριν ένα μήνα και στο Περιστέρι

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα, εκλάπη εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Το περιστατικό είχε καταγγείλει τότε μία νοσοκόμα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα