Κουφονήσια απάτη: Υπάλληλος έτρωγε λεφτά από τέλη που δεν υπάρχουν πια

by Αντώνης Βαλμάς

Κουφονήσια απάτη: Ένας επίορκος υπάλληλος εισέπραττε παράνομα τέλος που έχει καταργηθεί

Κουφονήσια απάτη: Πάνω από δέκα καταστηματάρχες έχουνε καταθέσει ήδη στην αστυνομία της περιοχής κατά του υπαλλήλου. Σύμφωνα με τις τώρα πληροφορίες ο εν λόγω επίορκος υπάλληλος εισέπραττε παράνομα τέλη τα οποία πλέον δεν ισχύουν.

Λεπτομέρειες για την απάτη στο νησί των Κουφονησίων

Με βάση το ρεπορτάζ, αλλά και τις πληροφορίες που έχουνε γίνει γνωστές εώς τώρα κάποιοι καταστηματάρχες κατέβαλαν ετήσια τέλη για ένα νόμο ο οποίος έχει καταργηθεί.

Όσο και αν φαντάζει απίστευτο ο επίορκος υπάλληλος εισέπραττε τα ποσά στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό για τέλη μουσικής και επέκταση ωραρίου.

Εώς και αυτή την στιγμή περίπου έντεκα ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουνε περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος Κουφονησίων. Στις αναφορές τους έχουνε δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κουφονήσια απάτη: Υπάλληλος εισέπρατε παράνομα λεφτά

Οι δικαστικές αρχές Νάξου έχουνε δώσει εντολή να υπάρξει πλήρης έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης. Η αρχή της υπόθεσης έγινε πριν μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί από τον σταθμό του τμήματος Κουφονησίων έκαναν έλεγχο για τις άδειες των καταστημάτων. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι 30 επιχειρηματίες κατέβαλλαν στην κοινότητα το ποσό των 150 ευρώ ετησίως. Το ποσό αυτό προοριζόταν για τέλη άδειας μουσικής και για επέκταση της άδειας.

Ο υπάλληλος ισχυρίζεται πως είναι αθώος και έχει αρνηθεί τα πάντα. Η υπόθεση έχει πάρει τώρα τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα