Λευτέρης Πετρούνιας: Οι Ιάπωνες ξέχασαν να προβάλουν απευθείας την προσπάθεια του – Η επίσημη αντίδραση της ΕΡΤ

by Τόνια Τζαφέρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Η επίσημη αντίδραση της ΕΡΤ

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι λόγοι που θέλει να γυρίσει χρυσός όπως είπε ο διάσημος αθλητής, από το Τόκιο, είναι πολλοί. Και η πρώτη του εμφάνιση δείχνει ξεκάθαρα γιατί αποκαλείται ως ‘’άρχοντας των δαχτυλιδιών’’. Κατάφερε να κάνει μια εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση, να συλλέξει εκπληκτική βαθμολογία και να βρεθεί πρώτος στην μέχρι τώρα κατάταξη.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η επίσημη αντίδραση της ΕΡΤ

Ωστόσο ο αγώνας για τον Πετρούνια δεν σταματάει εδώ, μιας και ο συναθλητής του βρίσκεται με ελάχιστη διαφορά στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Εκτός όμως από αυτά, συνέβη και ένα γεγονός το οποίο μας δυσαρέστησε ιδιαίτερα.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας Πρωταθλητής προκρίθηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση στον μεγάλο τελικό. Του αγωνίσματος των κρίκων και έστειλε φιλάκια στην Ελλάδα.

Η ΕΡΤ πήρε θέση για το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε ποτέ η εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η ΕΡΤ έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της:

“Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!”.

Τον Λευτέρη Πετρούνια πάντως πλέον τον απασχολεί η συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος των Κρίκων, στις 2 Αυγούστου, με τον Έλληνα υπεραθλητή να καλείται να υπερασπισθεί τον τίτλο του χρυσού Ολυμπιονίκη που τον συνοδεύει από τη διοργάνωση του Ρίο, το 2016.

Δείτε την πρώτη προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς του Τόκιο:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα