Lockdown Θεσσαλονίκη ανατροπή: «Όχι» από τους ειδικούς σε καθολικό lockdown στην πόλη

Lockdown Θεσσαλονίκη ανατροπή: Δείτε τι θα ισχύει για Αχαΐα, Εύβοια και Ρέθυμνο

Lockdown Θεσσαλονίκη ανατροπή: Σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η γενικότερη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Αλλά και το ενδεχόμενο να επιβληθούν καθολικά lockdown τύπου Αττικής και σε Αχαΐα, Εύβοια και Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν από το Νίκο Χαρδαλιά στην απογευματική ενημέρωση. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για επιβολή καθολικού lockdown τύπου Αττικής στις τρεις άνωθι περιοχής. Λόγω των επιβαρυμένων επιδημιολογικών δεδομένων.

Ενώ αρχικά υπήρχε μία συζήτηση ότι μπορεί και η Θεσσαλονίκη να μπει σε καθολικό lockdown, τελικά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ακόμα και αν οι γιατροί προειδοποιούν ότι εάν δεν παρθούν μέτρα η κατάσταση θα ξεφύγει, οι ειδικοί κρίνουν ότι η κατάσταση στην πόλη είναι ελέγξιμη.

Πέρα από το καθολικό lockdown που γλίτωσε η πόλη της Θεσσαλονίκη με την ανατροπή, εξετάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 καθημερινά

Ενώ η Θεσσαλονίκη φαίνεται να γλίτωσε το αυστηρό καθολικό lockdown τύπου Αττικής, δεν ισχύει το ίδιο και για την Αττική. Εδώ και ώρες εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 18:00 καθημερινά, όπως ισχύει ήδη για τα Σαββατοκύριακα.

Η αυξημένη κινητικότητα των αυτοκινήτων η οποία μάλιστα ήταν διπλάσια χθες από την πρώτη μέρα της καραντίνας τον περασμένο Μάρτιο, ανησυχεί ιδιαίτερα τη κυβέρνηση. Δεν μένει λοιπόν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με αυτή την συνισταμένη.

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο