Μετρό Αθήνας: Κλειστός και σήμερα στις 16:30 ο σταθμός «Σύνταγμα» – Για ποιο λόγο

Μετρό Αθήνας: Κλείνει με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός λόγω πορείας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Μετρό Αθήνας: Για ακόμα μία ημέρα κλείνει ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα» στις 16:30. Το κλείσιμο του σταθμού γίνεται με εντολή της ΕΛΑΣ καθώς είναι προγραμματισμένη πορεία για το Δημήτρη Κουφοντίνα στις 18:00.

Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Επίσης, σήμερα πραγματοποιείται συνεδρίαση στη Λαμία από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την εξέταση των αιτημάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα. Βασικό αίτημα είναι η αναβολή ή διακοπή της ποινής του για λόγους υγείας.

Τι αναφέρει για το Δημήτρη Κουφοντίνα ανακοίνωση από τον αντιεξουσιαστικό χώρο – Στις 16:30 κλείνει ο σταθμός «Σύνταγμα» στο αθηναϊκό μετρό

Η Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα ανέβασε την εξής ανακοίνωση στον αντιεξουσιαστικό χώρο «Η βλάβη στην υγεία του είναι ανεπανόρθωτη […] Όποια και αν είναι η απάντηση δεν αλλάζει το γεγονός ότι η καθυστέρηση αυτή είτε άμεσα είτε έμμεσα δολοφονεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο κόσμος στον δρόμο μέρα με την μέρα αυξάνεται και πολλαπλασιάζεται γιατί αντιλαμβάνεται ότι μια απεργία πείνας δεν αφορά ένα κρατούμενο μόνο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Μια αλυσίδα που αν σπάσει κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει.Ο κόσμος θα βρίσκεται πλάι στον απεργό πείνας. Όσο χρειαστεί και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα».

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες