Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Με κλάματα βγήκε από τις φυλακές μετά την επίσκεψη στην κόρη της

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το επισκεπτήριο από την μητέρα της και τα δάκρυα

Αποκαλύψεις αναμένεται να έχουμε σε λίγο καιρό για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτους των τριών παιδιών που τόσο έχουν δυσκολέψει τους ιατροδικαστές.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν σήμερα η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να την επισκεφθούν. Η 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είχε να δει την οικογένειά της από το Μεγάλο Σάββατο, ενώ σήμερα τους συνάντησε πρώτη φορά δια ζώσης, καθώς δεν ισχύουν πλέον τα μέτρα για την πανδημία.

Όλα τα νεότερα για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου κρατούσαν στα χέρια τους χάρτινες σακούλες γεμάτες με είδη πρώτης ανάγκης και μπήκαν στις φυλακές χωρίς να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Βγαίνοντας ωστόσο, η μητέρα της εμφανίστηκε συγκινησιακά φορτισμένη, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν είδε την κόρη της καταβεβλημένη η ίδια απάντησε «πολύ». Σημειώνεται ότι ο πατέρας της 33χρονης δεν την έχει επισκεφθεί μέχρι σήμερα.

Arrival at the Korydallos prison of the accused for the murder of her 9-year-old daughter, Roula Pispirigou, Athens, Greece on April 5, 2022. / ΆΦιξη στις φυλακές Κορυδαλλού της κατηγορούμενης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, Αθήνα, 5 Απριλίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών ολοκληρώνεται και σύντομα θα δουν το «φως» τα πορίσματα και για τα άλλα δύο κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη. Διαρροές από ιατροδικαστικούς κύκλους κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και στις άλλες δύο περιπτώσεις, με τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο