5χρονο αγόρι: Οι οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ποτέ, εκείνος κάνει τα πρώτα του βήματα και συγκινεί

5χρονο αγόρι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι όμορφες στιγμές

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας ένα αγόρι μόλις 5 χρόνων, το οποίο παρά το σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει να κάνει θαύματα.

Η ελπίδα λένε πως πεθαίνει τελευταία. Αυτό, το κατάλαβε πολύ καλά, η οικογένεια της προκειμένης περίπτωσης. Οι γιατροί ανέφεραν πως ο 5χρονος γιος τους πάσχει από μία σπάνια ασθένεια. Μάλιστα, τόνισαν πως η συγκεκριμένη ασθένεια δεν θα του επιτρέψουν να περπατήσει ποτέ. Όμως, ο Camden Brooks Hanson τα κατάφερε, πραγματοποιώντας τα πρώτα βήματά του.

Περισσότερες πληροφορίες για το 5χρονο αγόρι που συγκινεί το διαδίκτυο

Ο γλυκύτατος μικρούλης πάσχει από παρεγκεφαλιδική ατροφία που επηρεάζει το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει λειτουργίες όπως η ισορροπία, η ομιλία και ο συντονισμός. Ξεκίνησε τις φυσιοθεραπείες από 18 μηνών και όπως είπαν σε συνέντευξη οι γονείς του:«έκανε 1-2 βήματα και έπεφτε αμέσως!». Οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν θα περπατούσε ποτέ μόνος του.

Τα πρώτα βήματα του 5χρονου αγοριού

Το περασμένο Σάββατο ωστόσο, ο μικρός Camden έκανε τα πρώτα του βήματα μόνος, χωρίς καμιά βοήθεια. Οι γονείς συγκινημένοι ανέβασαν στο Twitter ένα βίντεο με αυτή τη μοναδική στιγμή, το οποίο φυσικά έγινε viral με αμέτρητα σχόλια συμπαράστασης, αλλά και ευχές. «Οτιδήποτε και αν καταφέρνει ο Camden, μικρό ή μεγάλο, το πανηγυρίζουμε, αλλά το να τον βλέπουμε να κάνει τόσα πολλά βήματα μόνος του και να νιώθει υπέροχα που τα κατάφερε είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είμαστε περήφανοι κι ευλογημένοι που είναι γιος μας»είπε η μητέρα του! Ακολουθεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter:

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί