Μύκονος Μικρή Βενετία: Δείτε τι έβγαλαν μέσα από τη θάλασσα της Μικρής Βενετίας – Θλιβερές εικόνες

by Αντώνης Βαλμάς

Μύκονος Μικρή Βενετία: Θλιβερές εικόνες στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου

Μύκονος Μικρή Βενετία: Η Μύκονος δεν είναι μόνο τα πάρτι και τα… λεφτά όπως πολλοί νομίζουν. Οι παραλίες της είναι εντυπωσιακές με νερά που θα ζήλευαν άλλα νησιά.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως κάποιοι δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και νομίζουν πως αυτά τα νερά είναι… κάδοι σκουπιδιών.

Δεκάδες σκουπίδια από σαμπανιέρες, σωλήνες, ταψιά μέχρι τραπέζια. Αυτά «ψάρεψε» από το βυθό στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου η εθελοντική ομάδα All For Blue.

Μύκονος Μικρή Βενετία: Δείτε τι θλιβερό έβγαλαν από τα νερά της

Ο υποβρύχιος καθαρισμός στο πιο γραφικό και φωτογραφημένο σημείο του νησιού των Ανέμων έγινε στο πλαίσιο της δράσης #KeepMykonosBlue. Και έγινε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας & Ανάπτυξης Μυκόνου και σε αυτόν συμμετείχαν πιστοποιημένοι δύτες αλλά και εθελοντές.

Μέχρι σήμερα ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός All For Blue, που έχει σαν επικεφαλής το πρώην μοντέλο Κατερίνα Τοπούζογλου, έχει μαζέψει πάνω από 200 τόνους απορρίμματα και περισσότερα από 224.000 αντικείμενα σε οργανωμένες δράσεις, γεγονός που τον καθιστά αξιέπαινο.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στην Μικρή Βενετία και κατέγραψε πλάνα από τον καθαρισμό του βυθού της περιοχής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα