Νέα Σμύρνη: Τεράστια η αύξηση των κρουσμάτων – «Πηγή του κακού» οι συγκεντρώσεις

Νέα Σμύρνη: Από τα χθεσινά κρούσματα, τα 176 ήταν στην περιοχή της Νέα Σμύρνης!

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη αύξηση στα κρούσματα είναι ορατή στην περιοχή της Νέας Σμύρνης τις τελευταίες μέρες.

Στο Δήμο έχει σημάνει συναγερμός για την επιδημιολογική κατάσταση και η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Δήμου είναι χαρακτηριστική. Ο Δήμος αναφέρει «Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία. Τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον. Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα. Από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα».

Η πηγή του κακού για την αύξηση των κρουσμάτων της Νέας Σμύρνης, πιθανολογείται ότι είναι οι συγκεντρώσεις

Στις αρχές του μήνα πραγματοποιήθηκαν πολλές συγκεντρώσεις στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ειδικά η μεγάλη πορεία στις 9 Μαρτίου, χρονικά και μόνο, δικαιολογεί απόλυτα την σημερινή κατάσταση στην περιοχή.

Στη συγκέντρωση σημειώθηκε τεράστιος συνωστισμός και έστω και ένας φορέας του κορονοϊού να υπήρχε σε αυτή, αρκούσε για να γίνει το κακό. Από τα 138 που ήταν τα κρούσματα την Δευτέρα 22 Μαρτίου, σκαρφάλωσαν στα 176 χθες.

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα