Νέα τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένας 19χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε 5Χ5 – Του έκαναν επί 1,5 ώρα ανάνηψη

Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένα νέο παλικάρι κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Δυστυχώς ένα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίτερα σε γήπεδο 5×5 στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη. Ένα 19χρονος που έπαιζε ποδόσφαιρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Μετά τις πρώτες προσπάθειες ανάνηψης ο νεαρός επανήλθε, αλλά κατέρρευσε για δεύτερη φορά, αιμορραγώντας από το στόμα – Οι διασώστες για μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

Άμεσα άνθρωποι του γηπέδου έσπευσαν προς βοήθεια και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, ενώ παράλληλα έφτασαν και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Ο υπεύθυνος των γηπέδων 5Χ5, ο οποίος βοήθησε στις προσπάθειες ανάνηψης, ανέφερε ότι «το παιδί λίγη ώρα μετά το ζέσταμα αισθανόταν ζαλάδες. Κάθισε κάποια στιγμή στον πάγκο.

Μετά ένιωσε καλύτερα και είπε ότι θέλει να παίξει κανονικά. Ξεκίνησε το παιχνίδι και, δεν θα ήταν παραπάνω από 3 – 4 λεπτά μετά, με καλεί ένας προπονητής του Ηρακλή, λέγοντάς μου ότι το παιδί έχει λιποθυμήσει.

Θεσσαλονίκη: Για μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

Είδα πεσμένο το παλικάρι κάτω. Έσπευσε άτομο με απινιδωτή. Ξεκινήσαμε να του κάνουμε ανανήψεις. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να έχει τις αναπνοές του. Μετά από δέκα λεπτά ήρθαν τρία ασθενοφόρα. Μετά ξανά δεν είχε τις αναπνοές του. Οι διασώστες για μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε από το στόμα».

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο