Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Όρμηξε σε γυναίκα αστυνομικού

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Όρμηξε σε γυναίκα αστυνομικό

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες αποκαλύψεις έρχονται από το παρελθόν του γνωστού ηθοποιού, που προκαλούν ακόμη περισσότερη οργή, αηδία και απογοήτευση.

Μεταφέρθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης στην οποίες κρατείται σε καραντίνα για 7 ημέρες, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφάλειας για τον covid-19. Ο προφυλακισμός του όμως δεν έφερε το τέλος των προβλημάτων του.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό όμως οι καταγγελίες για τη δράση του δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μία αστυνομικός καταγγέλλει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε στο καμαρίνι του. Όταν τον είχε επισκεφτεί σε παράσταση του στο θέατρο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Όρμηξε σε γυναίκα αστυνομικό

Η καταγγέλλουσα γνώρισε τον ηθοποιό μέσα από το Facebook, στο οποίο είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για εκείνο σε κάποιο σχόλιο. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλα σχόλια και ξεκίνησε κουβέντα μαζί της, η οποία στην αρχή φαινόταν αθώα.

Να τονίσουμε ότι εκείνη την περίοδο η αστυνομικός ήταν ακόμα σε μικρή ηλικία. Έχοντας ξεκινήσει να φοιτά στη σχολή της αστυνομίας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης την κάλεσε με πρόσκληση στο θέατρο, στο οποίο η νεαρή πήγε με τη μαμά της. Όταν έφτασε οδηγήθηκε στη θέση της χωρίς να περιμένει στην ουρά και ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα ότι σε λίγο θα μπορεί να τον παρακολουθήσει στη σκηνή. Και στο διάλειμμα να τον επισκεφτεί στο καμαρίνι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν εκείνη πήγε στο καμαρίνι του να τον συγχαρεί εκείνος της επιτέθηκε. Την έπιασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Εκείνη τρόμαξε, αντιστάθηκε, τον έσπρωξε, έφυγε από το θέατρο και δε ξαναμίλησαν ποτέ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα