Νέο παλικάρι μόλις 22 ετών: Σπαραγμός για τον άδικο χαμό του Φώτη που «καρφώθηκε» σε τρακτέρ

Αγρίνιο: Ακόμα ένα παιδί που χάθηκε στην άσφαλτο

Σε τροχαίο δυστύχημα στη Ματαράγκα Μακρύνειας, έχασε την ζωή του ακόμη ένας νέος άνθρωπος, ο 22χρονος Φώτης. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει τη θλίψη στο Αγρίνιο και στη Πάτρα που σπούδαζε ο 22χρονος.

Ο 22χρονος Φώτης Γαλανογιώργος, που ζούσε με την οικογένεια του στα Σιτιράλωνα του δήμου Θέρμου, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με τρακτέρ σε αγροτικό δρόμο.Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο 22χρονος σπουδαζε στην Πάτρα.

Το δυστύχημα συνέβη σύμφωνα με το agrinionews.gr περί τις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης και στο σημείο ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και κατέληξε.

Αγρίνιο: Θρήνος για τον άδικο χαμό του Φώτη

Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ενεργείται η προβλεπόμενη έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

Μεγάλη του αγάπη η γυμναστική και όπως φαίνεται στον λογαριασμό του στο instagram, όπου κι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

Ο πατέρας του νεαρού Φώτη Γαλανογιώργου, είναι δασικός υπάλληλος στο Θέρμο και η οικογένεια του, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που ανάρτησε πριν λίγο το δικό του σχόλιο.

Related posts

Messenger: Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή – Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

Τpαγωδία στην Κω: Από αuτό το φαγητό πνiγnκε το μωpό και πeθανε

Ανατροπή με τον θάνατο του βρέφους στην Κω: Έτσι πέθανε τελικά, γι’ αυτό συνελήφθησαν οι γονείς του