Ντύθηκαν στα ”λευκά” – Χιονίζει στο κέντρο της πόλης

by Paraskevi Nakou
Ντύθηκαν στα ”λευκά” – Χιονίζει στο κέντρο της πόλης

Με χιόνι ξύπνησαν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, μαγευτικές εικόνες.

«Άσπρη» μέρα είδαν τα Ιωάννινα σήμερα καθώς η χιονόπτωση έκανε δυναμικά την εμφάνισή της στα χωριά αλλά και μέσα στο κέντρο της πόλης καθώς από νωρίς το πρωί πυκνές νιφάδες χιονιού «έπεφταν» δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό λευκό τοπίο.

Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων απολαμβάνουν την ομορφιά του χιονιού ενόσω 28 μηχανήματα επιχειρούν σε όλο τον νομό σύμφωνα με το epirusgate.gr κάνοντας αποχιονισμό και ταυτόχρονα με συνεχείς ρίψεις αλατιού από όλες τις αλατιέρες, προκειμένου να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό και ασφαλές. Οι δρόμοι σε πολλές περιοχές παραμένουν παγωμένοι, καθιστώντας τις μετακινήσεις ιδιαίτερα επικίνδυνες.

10 λόγοι που ποτέ δεν πρέπει να πληγώνεις την μητέρα σου

Ένας άντρας αγόρασε ένα παλιό, ετοιμόρροπο σπίτι για ψίχουλα, όμως ο σκύλος του αρνήθηκε να μπει μέσα και έδειχνε τρομαγμένος: το επόμενο πρωί βρήκε κάτι κάτω από το πάτωμα και κατάλαβε γιατί ο σκύλος είχε συμπεριφερθεί τόσο παράξενα

Πέθανε στα 63 η ηθοποιός που έπαιξε σε 12 ελληνικές ταινίες – Τα φριχτά βασανιστήρια που έζησε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΪΑΝΑΣ

Κάηκε ζωντανός την ώρα που κοιμόταν ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής

Προτεινόμενα