Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο τον Κορυδαλλό: Τα ουρλιαχτά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν έμαθε τα νέα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση του μόλις άκουσε τα νέα

Οργισμένος είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τα ΜΜΕ που έδειξαν την εικόνα της μητέρας του. Ο ίδιος ετοιμάζεται για να στείλει εξώδικο για να μην ξανα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ειδικότερα, ο 33χρονος πιλότος, που εκτίει την ποινή του για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ενοχλήθηκε έντονα από την προβολή της εικόνας της μητέρας του και ετοιμάζεται να στείλει εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έξαλλος με τα ΜΜΕ

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, οι φωνές του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «ακούστηκαν σε όλη τη φυλακή» του Μαλανδρίνου, μετά την προβολή της μητέρας του, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα.

Τι θα δηλώνει με το εξώδικο που θα στείλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 33χρονος πιλότος κάλεσε τον δικηγόρο του και του ζήτησε να μην μιλήσει ξανά στα ΜΜΕ, ενώ του ζήτησε να συντάξει εξώδικο, το οποίο θα κοινοποιηθεί στον Αρειο Πάγο και θα ζητά:

Να μην γίνεται καμία αναφορά στο όνομά του και την προβολή των φωτογραφιών του

Να μην γίνεται καμία αναφορά στην κόρη του και αναπαραγωγή της εικόνας της

Να μην γίνεται καμία αναφορά στο όνομα των γονιών του και προβολή των προσωπικών τους στοιχείων

Το εξώδικο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως υπογραμμίζει ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, γίνεται γιατί «θέλει να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών. Ο ίδιος το κάνει για το παιδί του και θα κάνει τα πάντα για το παιδί του, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά με την αγάπη και των δύο οικογενειών» και συμπλήρωσε ότι «στα χέρια μου δεν έχω κάτι και έχουν γίνει κουβέντες και προφανώς ισχύουν. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο».

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου