Πανελλήνιο σούσουρο στη δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Μπιμπίλας πέταξε λαχεία προς τη δικηγόρο του ηθοποιού μπροστά σε όλους

Σπύρος Μπιμπίλας: Εκτός εαυτού ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας άφησε υπαινιγμό για προσπάθεια προσέγγισης από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την συνήγορο του ηθοποιού και πως την συνάντησε στην Θεσσαλονίκη.

Σε αναφορά που έγινε στο δικαστήριο περί αμεροληψίας του μάρτυρα, ο κ. Μπιμπίλας ξέσπασε: «Να σας πω εγώ για αμεροληψία και αξιοπιστία! Που με πήρε η κυρία Μπακιρτζίδου να τη συναντήσω στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή!».

Ο προεδρος του ΣΕΗ έβγαλε από την τσέπη του λαχεία και είπε πως τον Οκτώβριο του 2021 η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρηγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» ανέφερε ο κύριος Μπιμπίλας με την δικηγόρο να απαντά πως τον κάλεσε σε σε συνάντηση γιατί με τις δηλώσεις του παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σπύρος Μπιμπίλας: Πέταξε τα λαχεία στην δικαστική αίθουσα και έφυγε

Εκείνη τη στιγμή, ο Σπύρος Μπιμπίλας έβγαλε από την τσέπη του τα λαχεία και της πέταξε μέσα στη δικαστική αίθουσα βγαίνοντας από την αίθουσα. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή και η πρόεδρος πριν διακόψει είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτο γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Λίγο νωρίτερα, στη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το ΣΕΗ αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εξηγώντας ότι στη γενική συνέλευση ψήφισαν 160 ηθοποιοί.

Αναφερόμενος στη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας, ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι την πιστεύει και την εκτιμά. «Τη σύστησα στον Πέτρο και του είπα ότι έχει ανάγκη τη θεατρική δουλειά. Χωρίς οντισιόν. Όταν ένας φίλος συστήνει ανεπιφύλακτα, μπορεί να τον πάρει ο αλλος. Έκανα και την επισήμανση «μην της την πέσεις». Μου είχε πει στη συνέχεια ότι ασφυκτιούσε με κάποια περιστατικά στο θέατρο» είπε ο μάρτυρας.

Υπεράσπιση: Είπε κάποιο παράπονο; Τον ευγνωμονούσε για τη δουλειά;
Μαρτυρας: Έχει πει και καλά, έχει πει και παράπονα.
Υπεράσπιση: Είπε ότι ο Φιλιππίδης είναι «ένας άντρας και παιδί μαζί»…
Μαρτυρας: Είναι αυτό που είπα κι εγώ. Είναι εκείνος χαρακτήρας αλλά και πολύ τρυφερός άνθρωπος.

Related posts

Πανελλήνια θλίψη: Πέθανε λίγο πριν την Ανάσταση η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη, θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

«Η φτώχεια του χτυπά τη πόρτα»: Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το νέο επάγγελμα μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Κανείς δεν τον αναγνώρισε: Η «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση εδώ και λίγες μέρες

Η Ελπίδα Νίνου σε έξαλλη κατάσταση: Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη κάλεσε την αστυνομία

«Τι; Με τον Αλέξανδρο; Μένω έκλπηκτος»: Άφωνος ο Σπύρος Μπιμπίλας όταν τον ενημέρωσαν μπροστά στην κάμερα

Σούσουρο με τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»

Τα παράτησε όλα και έφυγε: Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έδωσε το “παρών” για τα Τέμπη: Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες στη συγκέντρωση

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιλιππίδη: Βρέθηκε στο θέατρο και έφυγε κρυφά πριν ξεκινήσει η παράσταση