Πάρτι ανευθυνότητας: Σοκ με 24χρονη που διοργάνωσε κρυφό πάρτι σε ξενοδοχείο με 31 άτομα

Πάρτι ανευθυνότητας: Η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε λαβράκι και επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην 24χρονη

Πάρτι ανευθυνότητας: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ εν μέσω lockdown. Μας κάνει δε, να αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να γίνει για να βάλει ο κόσμος μυαλό και να συνειδητοποιήσει ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι επικίνδυνες και δύσκολες. Χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία. Αλλά ούτε και για το νόμο που απαγορεύει κάθε είδους μετακινήσεις πέρα από τις ουσιώδεις στη διάρκεια του lockdown. Μία 24χρονη έκανε κυριολεκτικά του κεφαλιού της.

Χθες βράδυ, η Ελληνική Αστυνομία έχοντας πάρει πληροφόρηση από καταγγελία ενός πολίτη για παράνομο πάρτι, κατέφθασε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Πράγματι μία 24χρονη είχε διοργανώσει πάρτι με 31 άτομα. Σε ξενοδοχείο στη διάρκεια lockdown που όλοι επιβάλλεται να είναι κλεισμένοι σπίτια τους!

Δείτε αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης καθώς και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για το πάρτι των ανεύθυνων

Λίγο μετά τις 2.30 το βράδυ, ένας πολίτης κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας γινόταν παράνομο πάρτι. Ο πολίτης έδωσε το ακριβές σημείο και η ΕΛ.ΑΣ κατέφθασε το ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel στη Λεωφόρο Συγγρού όπου είχε λάβει χώρα το πάρτι.

Με έκπληξη η αστυνομία διαπίστωσε ότι στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, υπήρχαν συνολικά 31 άτομα τα οποία διασκέδαζαν ενώ υπάρχει απαγορευτικό μετακίνησης! Μαζί με τις αστυνομικές αρχές μετέβη στο σημείο και ο βραδινός επόπτης Αθηνών.

Το πάρτι φαίνεται πως είχε διοργανώσει 24χρονη Ελληνίδα. Κόπηκαν συνολικά 30 πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ η 24χρονη συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Related posts

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σας: Οι 8 τρόποι που θα σας «σώσουν» τη ζωή

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε σε ανήλικα αδέρφια