Πάτρα: Φίλη της μάνας ξεσπάει – «Αυτό που είχα δει εγώ με τα μάτια μου ήταν μια μητέρα υπόδειγμα. Τα παιδιά την είχαν τρομερή αγάπη»

Πάτρα: Η μαρτυρία φίλης της Ρούλας για τα σχόλια που ακούγονται

Μια φίλη της οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την τραγική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από τη Πάτρα. Μίλησε για όλα όσαν συνέβησαν τα τελευταία χρόνια αλλά και για τον θάνατο της μικρής Ίριδας, στο σπίτι της.

Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό που είχα δει εγώ με τα μάτια μου ήταν μια μητέρα υπόδειγμα. Τα παιδιά είχαν τρομερή αγάπη για τη Ρούλα, το έβλεπα με τα μάτια και μακάρι όλες οι μάνες να ήταν σαν εκείνη. Όταν έχασε τη Μαλένα και μετά την Ίριδα την έβλεπα τη Ρούλα να υποφέρει, την έχω δει με τα μάτια να κλαίει για τα παιδιά της. Το πρωί που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, η αδελφή της με κάλεσε με λυγμούς να την πάω στο Καραμανδάνειο για να βρει την αδελφή της (…) Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ρούλα να βγαίνει από το δωμάτιο των γιατρών που πάλευαν να επαναφέρουν το παιδί. Μόλις της είχαν πει ότι δεν υπάρχει ελπίδα».

Τι αποκαλύπτει η φίλη της μάνας από την Πάτρα

«Την είδα με τα ρουχαλάκια της μπέμπας στα χέρια να καταρρέει, κλαίγοντας έπεσε κάτω και οι γιατροί γύρω να την παρηγορούν και να της δίνουν ηρεμιστικά» τόνισε και πρόσθεσε «Ο Μάνος δίπλα να φροντίζει τη μάνα του που λιποθυμούσε. Ζήσαμε μία τραγωδία. Δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που ακούγονται για εκείνη».

Σε άλλο σημείο η γυναίκα αποκάλυψε: «Όταν έφυγε η Ίριδα, έμεινε έγκυος και ήθελε πολύ να το κρατήσει, όμως οι γιατροί της είπαν ”κάνε έκτρωση’, γιατί αν σου πεθάνει και αυτό από καρδιά’».

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη