Πάτρα: Στην γωνία η Πισπιρίγκου – Πώς οι Αρχές τη «στρίμωξαν» με τα νέα ευρήματα

Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που βρήκαν οι Άρχες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Καθημερινά νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που στριμώχνουν την 33χρονη κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα «ψευδοτεστ» που έκανε στη Τζωρτζίνα η μητέρα της έφτασαν τα 198 μέσα σε 7 μήνες, όταν σε άλλες περιπτώσεις ο μέσος αριθμός φτάνει στα 15-20.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, η Πισπιρίγκου μετέδιδε δεδομένα λίγο πριν δώσει την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, ενώ έφτασε να σταματήσει την προσπάθεια ανάνηψης για να… μεταδώσει δεδομένα. Παράλληλα, τα περιστατικά βραδυκαρδίας δεν ήταν μόνο στο νοσοκομείο και τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς. Όπως κατέγραψε ο βηματοδότης το 9χρονο κορίτσι είχε ανεξήγητες βραδυκαρδίες στο σπίτι της, τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς κανείς από το περιβάλλον της να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις πάει πίσω το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αρχικά ο δικηγόρος της είχε δηλώσει πως σκοπεύει να ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους. Πλέον φαντάζει δύσκολο να επιμείνει η 33χρονη στο αίτημα αποφυλάκισης καθώς όλοι της οι ισχυρισμοί καταρρέρουν. Αν και στην αρχή δήλωνε πως δεν ευθυνόταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

«Δεν μπορώ να ξέρω. Έχω την πληροφορία ότι πρόκειται περί νοσοκομειακού φαρμάκου και ότι χορηγείται σε ΜΕΘ από εντατικολόγους. Επομένως, πιστεύω ότι κάτι συνέβη όσο ήμασταν στο νοσοκομείο, χωρίς να κατηγορώ κανέναν από τους γιατρούς ή νοσηλευτές, ότι δηλαδή έκαναν κάτι επίτηδες», ανέφερε στην κατάθεσή της η 33χρονη.

Στη συνέχεια ισχυριζόταν πως το λάθος ήταν των γιατρών, ωστόσο πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα ώρες πριν καταλήξει και βρέθηκε στα ούρα της 9χρονης, καθώς είχε προλάβει μεταβολιστεί.

Τι αποκάλυψε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για την υπόθεση

Και κάπου εδώ μπαίνει στη θανατηφόρα εξίσωση το tablet της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο τάφηκε μαζί με το παιδί κατόπιν απόφασης της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι Αρχές ωστόσο προχώρησαν στην εκταφή του παιδιού και στην ανάσυρση του tablet που έφερε ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ που έλειπε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως προέκυψε από τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και αποκάλυψε το MEGA, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε μέσω Google διάφορες φαρμακευτικές ουσίες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας, μεταξύ αυτών και της κεταμίνης που σκότωσε το παιδί. Τρεις ημέρες μάλιστα πριν τον μαρτυρικό θάνατο, στις 26 Ιανουαρίου, λόγω των αναζητήσεων που έκανε το προηγούμενο διάστημα στο διαδίκτυο, η Google εμφάνιζε προσφορές και διαφημίσεις κεταμίνης στο επίμαχο tablet.

«Ο δεκάλογος του τάμπλετ που περιμένουμε να δούμε, αφορά στην εύρεση των αναζητήσεων των ουσιών που έχουν βρεθεί, τις παραγγελίες, τις διαδρομές, τις επικοινωνίες, τα πρόσωπα, τα ηλεκτρονικά ίχνη, τις συναντήσεις προσώπων, τις ταυτοποιήσεις προσώπων μέσω κεραιών κινητής, την ανάκτηση διαγεγραμμένων και τέλος τις επαφές», δήλωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής του Ινστιτούτου CSI.

Related posts

Ζωντανός «Νοστράδαμος»: Προβλέπει «3 μέρες σκότους» σε όλο τον πλανήτη το 2024

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σας: Οι 8 τρόποι που θα σας «σώσουν» τη ζωή