Πόσα κρούσματα σήμερα 13/4: Περισσότερα από 3.000 κρούσματα αναμένονται σήμερα στη χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 13/4: Οι νέες μολύνσεις για τον κορονοϊό θα αυξηθούν σήμερα στη χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 13/4: Περισσότερες από 3.000 αναμένεται να είναι οι σημερινές μολύνσεις στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι, οι μολύνσεις είχαν ήδη φτάσει τις 2.800.

Υπενθυμίζεται ότι τα χθεσινά κρούσματα ανήλθαν σε 1.606, οι θάνατοι ήταν 76 και οι διασωληνωμένοι 781.

Πόσα κρούσματα σήμερα 13/4: Αναμένονται περισσότερα από 3.000

Πέρα από τα σημερινά κρούσματα 13/4, αυτά αναμένεται να ισχύσουν για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων

Το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων, των κέντρων αισθητικής και των φροντιστηρίων αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Απριλίου. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα εισηγηθεί στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα καλυτερεύσουν και μειωθούν τα κρούσματα, τότε ίσως η Επιτροπή εισηγηθεί το άνοιγμά τους.

Ειδικά για τα φροντιστήρια, χθες στο 4ο Λύκειο της Πετρούπολης, μαθητές έκαναν κατάληψη στο σχολείο γιατί δεν ανοίγουν. Όπως ανέφερε ένας μαθητής «Είμαστε έξι μήνες κλειστά, δίνουμε Πανελλήνιες και αντί να ανοίξουν τα φροντιστήρια να κάνουμε επαναλήψεις, μας ανοίγουν τα σχολεία που είμαστε 25 άτομα μέσα στην τάξη. Ανοίγουν τα σχολεία με τόσα κρούσματα και όχι τα φροντιστήρια. Μίλησαν οι εκπρόσωποι του 15μελούς μεταξύ τους κι αποφάσισαν να κλείσει το σχολείο».

Και στην Πάτρα όμως, έγιναν καταλήψεις σε πολλά Λύκεια της χώρας με κεντρικό σύνθημα «Παίζετε με τις ζωές μας – Οι μαθητές δεν είναι πειραματόζωα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν