Πόσα κρούσματα σήμερα 30/3: Τα σημερινά κρούσματα μπορεί να ξεπεράσουν τα 4.000

Πόσα κρούσματα σήμερα 30/3: Εν αναμονή νέου μαύρου ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 30/3: Χθες ανακοινώθηκαν συνολικά 1.774 νέες μολύνσεις στη χώρα. Για ακόμα μία ημέρα, τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική (773), ενώ ακολουθούν οι Θεσσαλονίκη με 241 και η Αχαΐα με 80.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα σημερινά κρούσματα στη χώρα ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 4.000. Αυτή η πρόβλεψη γίνεται, διότι μέχρι τις 11 το πρωί, τα νέα κρούσματα είχαν ήδη ξεπεράσει τα 3.000. Εάν λοιπόν επαληθευτεί η πρόβλεψη, θα μιλάμε ίσως για τις χειρότερες ημέρες από την αρχή της πανδημίας.

Μέχρι σήμερα, ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων σημειώθηκε στις 23 Μαρτίου με 3.586 κρούσματα.

Πόσα κρούσματα σήμερα 30/3: Φόβος για παραπάνω από 4.000 σήμερα

Πέρα από τα σημερινά κρούσματα 30/3, αύξηση κρουσμάτων σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη

Μεγάλη είναι η αύξηση τηων κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες μέρες. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος ανέφερε «Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία. Τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον. Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα. Από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα».

Μπορεί να μην αναφέρεται ρητά ότι για την αύξηση των κρουσμάτων οφείλονται οι συγκεντρώσεις, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν