Ραγδαίες εξελίξεις στο Φως στο Τούνελ: Άφωνη η Αγγελική Νικολούλη – «Αν επιβεβαιωθεί αυτό, είναι θεία δίκη»

Φως στο Τούνελ: Η πληροφορία στον αέρα της εκπομπής που σόκαρε

Κάθε Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την ομάδα της εκπομπής, Φως στο Τούνελ, ερευνά υποθέσεις ανεξιχνίαστων εγκλημάτων και εξαφανισμών.

Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα, έφτασε μία σημαντική μαρτυρία, για μία πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλαιότερα το «Φως στο Τούνελ», που πάγωσε την Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από κλήση συνεργάτη της πληροφορήθηκε μια πολύ σημαντική μαρτυρία για μια υπόθεση που είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη έλαβε τη σοκαριστική πληροφορία

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Related posts

Θρήνος για τον 20χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ επέστρεφε από πανηγύρι

Τραγωδία στην Αττική Οδό

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες