Ραγίζει καρδιές η μικρή Δέσποινα: «Η μαμά θα με πάει για μπάνιο όταν βρει λεφτά για εισιτήρια»

Πάτρα: Η ιστορία της μικρής Δέσποινας που περνάει ένα δυνατό μήνυμα και συγκινεί

Όταν έρχονται στο φως ιστορίες όπως αυτή της μικρής Δέσποινας από την Πάτρα τότε καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που περνάνε πολλοί συμπολίτες μας σε θέματα απλά όπως η πληρωμή ενός εισιτηρίου στο ΚΤΕΛ για να πάνε για ένα μπάνιο. Η ιστορία που ακολουθεί προκαλεί συγκίνηση.

Την ιστορία της Δέσποινας αποκάλυψαν οι εθελοντές της οργάνωσης Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα με ανάρτησή τους στο Facebook.

Πάτρα: Η μικρή Δέσποινα ραγίζει καρδιές με την ιστορία της

17 Αυγούστου 2022 υποδεχτήκαμε την μικρή Δέσποινα μαζί με την μητέρα της στα γραφεία μας. Στο πρόσωπό της έμφανώς χαραγμένη η απογοήτευση και λίγα νεύρα . Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

-Γιατί τόση απογοήτευση Δεσποινα;
-Έχω πει στην μαμά μου από την αρχή του καλοκαιριού να με πάει για μπάνιο στην θάλασσα που τόσο θέλω αλλά ακόμα δεν πήγαμε. Όλο μου λέει πως όταν βρει τα λεφτά για εισιτήρια

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ στο Φωτεινό Αστέρι την κατάσταση που επικρατεί και έχουμε ακούσει πολλές δυσκολίες αλλά κάτι τέτοιο μας άφησε άφωνους. Στα γραφεία μας βρισκόταν ακόμα ένας εθελοντής εκεί πού άκουσε όλη την συνομιλία από την αρχή

-Μην στενοχωριέσαι καθόλου Δέσποινα, της απαντήσαμε. Θα φροντίσουμε να πας για μπάνιο με την μαμά και την αδερφή σου άμεσα και να το ευχαριστηθείς

Η αντίδραση του εθελοντή μας ήταν άμεση. Το μεσημέρι φωνάξαμε πάλι την μικρή μας Δέσποινα να έρθει να παραλάβει το δώρο της μιας και η γιορτή της ήταν πριν 2 ημέρες. Τις δώσαμε εισιτήρια να πάει για μπάνιο και της δώσαμε επίσης για να πιει μια πορτοκαλάδα ή να φάει ένα νόστιμο καλαμπόκι.

Μετά από αυτό το περιστατικό, που ειλικρινά θα μας μείνει χαραγμένο στην καρδιά μας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο γιατί μπορεί για κάποιους από εμάς κάποια πράγματα όπως ένα μπάνιο να είναι αυτονόητο σε άλλους ανθρώπους και ειδικότερα για τα παιδιά γίνεται δώρο πολύτιμης αξίας.

Related posts

Αυτή είναι η 17χρονη Νικολέττα που σκοτώθnκε πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Hφαίστειο Σαντορίνης: Εφιαλτική πρόβλεψη – «Θέμα χρόνου να εκραγεί»

Δεν το ξέρουν ούτε… οι λογιστές: Το άγνωστο επίδομα των 509 ευρώ που το παίρνεις για 9 συνεχόμενους μήνες