Σάλος στο διαδίκτυο: Γκέι ζευγάρι από την Αρμενία αποχαιρέτησε τον κόσμο με ανάρτηση στα social media λίγο πριν αυτοκτονήσει

Αρμενία: Η ανάρτηση του γκέι ζευγαριού

Απίστευτο το περιστατικό με ένα ζευγάρι γκέι Αρμένιων. Λίγο αφότου προχώρησε σε δημοσίευση μιας κοινής φωτογραφίας στα social media έβαλε τέλος στη ζωή του. Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Με ποστ που άφησαν στο Instagram λίγο πριν από την πράξη τους ενημέρωναν γι’ αυτήν και δημοσίευσαν παράλληλα δύο φωτογραφίες, μία στην οποία ανταλλάσσουν ένα φιλί και μία ακόμα στην οποία φαίνονται να φορούν δαχτυλίδια που «πιστοποιούν» τη σχέση τους.

«Ευτυχισμένο τέλος. Οι αποφάσεις για την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τα επόμενα βήματά μας πάρθηκαν και από τους δυο μας» έγραψαν στην ανάρτησή τους ο Tigran και ο Arsen, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το γκέι ζευγάρι πήδηξε από τη γέφυρα Davtashen στο Γιερεβάν

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι οι γονείς των νεαρών δεν αποδέχτηκαν τη σχέση τους και ο Arsen είχε φύγει από το σπίτι, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Αρμενία “Pink Armenia” εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει ότι ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού «αποδεικνύει μία ακόμη φορά ότι τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα δεν είναι ασφαλή στην Αρμενία και δεν προστατεύονται ούτε από την κοινωνία ούτε από το κράτος».

«Οι νεαροί άνδρες είχαν ακόμα πολλά χρόνια ζωής μπροστά τους, αλλά λόγω της μισαλλοδοξίας απέναντί τους, έκαναν ένα τόσο τραγικό βήμα» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

ΚλείσιμοΕπιπρόσθετα τόνισαν ότι «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους φίλους των νέων και ταυτόχρονα και καλούμε το κοινό να απέχει από ύβρεις, εξευτελιστικές εκφράσεις, αλλά και διαστρέβλωση των λεπτομερειών του συμβάντος».

Related posts

Έτσι πήρε φωτιά η 2χρονη στη Θεσσαλονίκη – Έπαθε εγκαύματα 60% σε όλο το σώμα της

Συντάξεις: Γιατί είναι τυχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993

Τραγωδία σήμερα στον Πύργο με έναν νεκpό – Τρένο της Hellenic Train παρέσυρε αυτοκίνητο