Σαντορίνη: Ομάδα έφτιαξε ελληνική σημαία 1.500 τ.μ. για να μπει στο ρεκόρ Γκίνες

Σαντορίνη: Η γιγαντιαία σημαία θα αναρτηθεί στο νησί ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Σαντορίνη: Ελληνική σημαία 1.500 τ.μ. έφτιαξε ομάδα στο νησί της Σαντορίνης με σκοπό να μπει στο ρεκόρ Γκίνες. Η γιγαντιαία ελληνική σημαία θα αναρτηθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο νησί με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821.

Το συνολικό κόστος των 7.000 ευρώ που απαιτήθηκε για την κατασκευή της σημαίας συγκεντρώθηκε γρήγορα. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις χορηγίες για τη σημαία θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Θα προσφερθούν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Οι διοργανωτές ανέφεραν σε σχετική ανάρτηση «1500 τ.μ!!!! Η σημαία μας αντί για 1350 τ.μ. Είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια! Η Μεγαλύτερη σημαία ιστού στον κόσμο είναι γεγονός και θα κυματίσει στον καταγάλανο ουρανό της Σαντορίνης μας. Η σημαία μας, η σημαία των Σαντορινιών και όλων των Ελλήνων είναι 1500 τ.μ.».

Πέρα από την τεράστια ελληνική σημαία της Σαντορίνης, εξίσου μεγάλη σημαία άπλωσε και ο Δήμος Γλυφάδας στον Υμηττό

Μία γιγαντιαία ελληνική σημαία 4.000 τ.μ. άπλωσε ο Δήμος Γλυφάδας στον Υμηττό. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δήμου «Η μεγαλύτερη σημαία, οκτώ φορές πιο μεγάλη από αυτήν που είχε τοποθετηθεί την 28η Οκτωβρίου. Κυματίζει από σήμερα στο πιο ψηλό σημείο του Υμηττού. Από κάτω έχει μπει ειδικό προστατευτικό γαιόπανο. Ώστε να διατηρηθεί η σημαία σε καλή κατάσταση. Και να μπορέσει να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι ορατή από παντού και το βράδυ φωτίζεται».

Related posts

«Έτρεμε στον αέρα, δεν έπαιρνε ύψος»: Η εικόνα-σοκ του αεροπλάνου ελληνικής εταιρείας μετά το σοβαρό χτύπημα

Ασύλληπτο: Κοιμόταν 5 χρόνια με τον νεκρό αδερφό της μέσα στο σπίτι, σε σοκ γείτονες & αστυνομικοί

Τραγωδία με 42χρονο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο