Σας σιχάθηκα»: Η ανάρτηση ενός οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δολοφονία Άλκη: Το μήνυμα από φίλαθλο που τα λέει όλα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον να τα χαρακτηρίσει, όταν ένα παιδί μόλις 19 ετών δολοφονείται εν ψυχρό, εξαιτίας της μπλούζας που φορούσε η οποία είχε επάνω την ομάδα που υποστήριζε… και εμείς περιμένουμε η κοινωνία να αποδεχθεί διαφορετικό δέρμα, σεξουαλικότητα ή προσανατολισμό…

Οπαδός του ΠΑΟΚ πήρε θέση και άφησε ένα μήνυμα με κασκόλ της ομάδας του, κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης

Ειδικότερα, ένα γραπτό σημείωμα μαζί με ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ, άφησε άγνωστος στα κάγκελα του σχολείου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σημείο που ξεψύχησε ο 19χρονος, μέσα σε μια λίμνη αίματος, από μαχαιριά.

«Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας, όχι τα γούστα τους», αναφέρει το μήνυμα.

Στο μεταξύ, από φωτογραφίες που δημοσιεύει το thestival, φαίνεται ότι οπαδοί όλων των ομάδων σπεύδουν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός φίλαθλος του Άρη και αφήνουν διάφορα αντικείμενα στη μνήμη του.

Related posts

Δεν το ξέρουν ούτε… οι λογιστές: Το άγνωστο επίδομα των 509 ευρώ που το παίρνεις για 9 συνεχόμενους μήνες

«Συναγερμός» για πασίγνωστα εμφιαλωμένα νερά: Νέο σκάνδαλο, είναι επικίνδυνα για την υγεία

Ασταμάτητη η Μαρία Καρυστιανού: Έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη και ζητάει αυτό