Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πάτρα: Με ροζ μπαλόνια και κουφέτα το τελευταίο “αντίο” στην 9χρονη Τζωρτζίνα

9χρονη Τζωρτζίνα: Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στην κορούλα τους είπαν οι δικοί της άνθρωποι οι οποίοι είναι βυθισμένη στον σπαραγμό, την θλίψη και τον θρήνο αφού έχασαν 3 παιδιά σε 3 χρόνια.

Με λευκά λουλούδια στα χέρια, μια εκκλησία στολισμένη με ροζ μπαλόνια και μπαλόνια μονόκερο και ένα δίσκο με ροζ λευκά κουφέτα στη μνήμη της 9χρονης Τζωρτζίνας τελείται σε κλίμα άφατης θλίψης, η εξόδιος ακολουθία για το αγγελούδι που “‘εσβησε” αιφνίδια από ανακοπή και πήγε να βρει στον παράδεισο τις αδερφούλες της την 3,5 ετών Μαλένα και την μόλις 7 μηνών Ίριδα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 9χρονης που έχασαν και τρίτο παιδί τους

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ Η κηδεία της τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρλων. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Μάνος και Ρούλα. Το δράμα της οικογένειας έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση. Και τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη έσβησαν αιφνίδια. Αυτό το γεγονός έχει προβληματίσει έντονα την ιατρική κοινότητα η οποία και αναζητά απαντήσεις.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα, η 3,5 ετών Μαλένα και η μόλις 7 μηνών Ίρις δεν βρίσκονται πια στην ζωή

Η εφημερίδα Πελοπόννησος αναδημοσιεύει τον διάλογο του ζευγαριού που είδε την οικογένειά του που με τόσο αγάπη έφτιαξαν με βασικούς πυλώνες τα τρία κοριτσάκια τους την 9χρονη Τζωρτζίνα, την 3,5 ετών Μαλένα και τη μόλις 7 μηνών Ίρις να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε 3 μόλις χρόνια. Και το συγκλονιστικότερο όλων, δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς ευθύνεται και τα αγγελούδια “έφυγαν” τόσο απρόσμενα από τη ζωή. -Αντέχεις Ρούλα; «Φυσικά και αντέχω, μέχρι να την αποχαιρετήσω… Το μετά αβέβαιο…». -Ο Μάνος; «Βράχος και αυτός μέχρι την τελετή…». -Και μετά βράχοι και οι δυο σας. Γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια, να τους μιλάει. Να ανάβει το καντήλι…. «Σωστά…». Πηγή : infokids.gr

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο