Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: “Είμαστε πλούσιος λαός. Να αφαιρούνται τα πρόστιμα από την σύνταξη”.

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Σάλος για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του καθηγητή

Ιδιαίτερα προκλητικός και “εκτός τόπου” φαίνεται να είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους άνω των 60, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο καθηγητής μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι τάχθηκε υπέρ των αυστηρότερων μέτρων υποχρεωτικότητας για τον εμβολιασμό, με πολύ αυστηρότερα πρόστιμα, διότι αμφιβάλλει πως τα ισχύοντα πρόστιμα θα εισπραχθούν.

Αναλυτικά οι προκλητικές δηλώσεις του Βασιλακόπουλου

Είμαστε ένας πλούσιος λαός, υπάρχουν ήδη 6.000-7.000 υγειονομικοί που αντέχουν να ζήσουν χωρίς μισθό επί 6-7 μήνες. «Εγώ δεν αντέχω να ζήσω 6 – 7 μήνες χωρίς μισθό, δε βγαίνω. Τι είναι 100 ευρώ για τον άλλο τον πλούσιο… Θα τα δώσει κανείς; Όχι, είμαι σίγουρος.

Πιστεύετε ότι θα τα πληρώσει κάποιος ή θα εισπραχθούν; Χρειάζονται “πιο δύσκολα” πρόστιμα “στην πηγή”», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «αν το πρόστιμο αφαιρείτο από τη σύνταξη αντί για 220.000, θα είχαμε 450.000 με 500.000 εμβολιασμένους».

«Πρέπει να καταλάβουμε ως κοινωνία ότι πώς θα υπάρξει διακοπή μετάδοσης θέλει καθολικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, των παιδιών συμπεριλαμβανομένων (…) 220.000 με 230.000 άνθρωποι άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν με την υποχρεωτικότητα, μας περισσεύουν 300.000 τελείως ευάλωτοι», κατέληξε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Related posts

Τα λεφτά που έκαναν… φτερά: 84χρονη συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. έκρυψε σε βαρέλι 250.000 ευρώ και όταν το άνοιξε βρήκε μόλις 30.000

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Το TikTok μάζεψε πάνω από 100.000 δολάρια για να βγει στη σύνταξη 82χρονος υπάλληλος του Walmart

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Οι ανεμβολίαστοι δάσκαλοι να σταματήσουν να διδάσκουν»

Τι να αναμένουμε από το Φθινόπωρο: Τέλος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ποια μέτρα θα ισχύσουν τους επόμενους μήνες

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Η 4η δόση βοηθά τους πάντες και δεν κάνει κακό»

Έρχεται πρόστιμο των 100€: Νομιμοποίηση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών – Τι αναφέρει το ΣτΕ

Άρης Πορτοσάλτε: “Να μην παίρνουν σύνταξη οι ανεμβολιαστοι”

Light: «Αν θέλετε ραπ, αυτό είναι, αλλιώς ακούστε εκκλησιαστικά, Πέγκυ Ζήνα, Γαρμπή»

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Μια βραδια μπορεί να έρθουμε ξαφνικά»