Σοκάρει ξανά την Ελλάδα η Μπεκατώρου: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου γνωστός Ολυμπιονίκης»

Σοφία Μπεκατώρου: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου γνωστός Ολυμπιονίκης»

Σοφία Μπεκατώρου: Βίωσε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στα 16 της

Σοφία Μπεκατώρου: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε», της απάντησε ο πατέρας της, τη στιγμή που η κόρη του, του περιέγραφε όσα βίωσε.

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, ήταν εκείνη που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την εξομολόγησή της για τον βιασμό από παράγοντα της ομοσπονδίας. Χάρη σε εκείνη ακολούθησε τσουνάμι αποκαλύψεων από κακοποιημένες γυναίκες με αποτέλεσμα να γιγαντωθεί το κίνημα metoo στην Ελλάδα, προχώρησε σε μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας αποκαλύπτει ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα, όπως τονίζει, το είχε πει στον πατέρα της. Εκείνος, δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα.

Σοφία Μπεκατώρου: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου γνωστός Ολυμπιονίκης»

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε

«Ναι (σ.σ.: είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί) από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη. Όταν ήμουν 16 ετών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το “όχι” που του είπα», λέει αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου και προσθέτει.

«Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι. Με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “Έλα τώρα, δεν θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε, ότι περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της, ο οποίος, της απάντησε: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε. Φυσικά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα» συμπληρώνει η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας.

«Κρίνοντας από τον ίδιο, αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο» καταλήγει η Σοφία Μπεκατώρου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα