Σοβαρό επεισόδιο στη Συγγρού: Επιβάτης δεν φορούσε μάσκα και τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο

by Αντώνης Βαλμάς

Σοβαρό επεισόδιο στη Συγγρού: Έβγαλαν σηκωτό επιβάτη από το λεωφορείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Σοβαρό επεισόδιο στην Συγγρού: Ένα άγριο περιστατικό εξελίχθηκε το πρωί της Τρίτης (22/09) μέσα σε λεωφορείο που βρισκόταν στη λεωφόρο της Συγγρού. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς, για τη τήρηση των μέτρων της εξάπλωσης του κορονοϊού, εντοπίστηκε ένας άντρας που δεν φόραγε μάσκα.

Επεισόδιο στη λεωφόρο Συγγρού: Επιβάτης αρνείται να φορέσει μάσκα και τον βγάζουν σηκωτό έξω από το λεωφορείο.

Σοβαρό επεισόδιο στη Συγγρού: Επιβάτης αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Οι άντρες της Αστυνομίας του ζήτησαν να αποβιβαστεί άμεσα από το λεωφορείο και να φορέσει μάσκα. Μέσα σ’ ένα τεταμένο κλίμα ο άντρας αρνήθηκε να τηρήσει τα μέτρα. Ο ίδιος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και να κατέβει από το λεωφορείο. Δεν άργησε να έρθει ο διαπληκτισμός όταν οι αρμόδιες αρχές αναγκάστηκαν να απομακρύνουν σηκωτό τον άντρα έξω από το λεωφορείο. Σοκαρισμένοι και ταραγμένοι παρακολουθούσαν οι υπόλοιποι επιβάτες το σκηνικό που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια τους. Παράλληλα ο άντρας εξαπόλυε υβριστικές επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών ενώ αντιστεκόταν σωματικά στο να αποβιβαστεί από το λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του άντρα στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αιτιολόγησε την στάση του στο να μην φοράει μάσκα για λόγους θρησκευτικούς. Ο άντρας υποστηρίζει ότι του μίλησε ο Θεός και του είπε να μην φοράει μάσκα και να μην πιστεύει στην ύπαρξη του ιού. Τέλος συμπλήρωσε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει ο κορονοϊός και πιστεύει πως όλο αυτό είναι μια θεωρεία συνομωσίας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα