Σπαραγμός στην Κατερίνη: Το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Στάθη που βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με έναν 20χρονο

Κατερίνη: Το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Στάθη

Το βράδυ της Παρασκευής, σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έξω από τη Κατερίνη. Ένας 22χρονος και ένας 20χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο όταν μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ένας 21χρονος και ένας 17χρονος που ήταν πεζοί στο σημείο. Πληροφορίες στο odelalis.gr αναφέρουν ότι οι νεαροί έκαναν κόντρες. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για το περιστατικό αναφέρει: «Χθες (10 Μαρτίου 2023) και ώρα 22.30 περίπου, στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (427 χιλιόμετρο), στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και του 20χρονου, καθώς και τον τραυματισμό δύο πεζών, ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης».

Συγκλονισμένες είναι οι τοπικές κοινωνίες του Κορινού και της Ν. Εφέσου απ΄όπου κατάγονταν οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής κάνοντας “κόντρες” με τα μηχανάκια στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στην περιοχή του Βαρικού.

Συγκίνηση στη Κατερίνη για τον 22χρονο Στάθη

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τα δύο παιδιά ο χαμός των οποίων βύθισε στο πένθος την Πιερία.

Η κοινωνία του Κορινού είναι συγκλονισμένη και στέκεται δίπλα στη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά που έχει ξαναχτυπήσει η μοίρα.

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 21χρονο από τον Κορινό Στάθη Ναζαρίδη, που έφυγε τόσο νέος από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή, το βράδυ της Παρασκευής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Κορινού και ώρα 16.30.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο