Στη φωτιά στην Κερατέα έπαθε το επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν αισθάνομαι καλά», είπε στον υπασπιστή του

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ισχαιμικό επεισόδιο το έπαθε στη φωτιά στην Κερατέα

Νίκος Χαρδαλιάς: Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Νίκος Χαρδαλιάς: Στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα, νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο. Εκεί θα μείνει προς το παρόν, για παρακολούθηση.

Στην Κερατέα βρισκόταν ο Νίκος Χαρδαλιάς όπου είχε αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, την ώρα που υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο.

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα λόγω των πυρκαγιών βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση. Δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του.

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ισχαιμικό επεισόδιο το έπαθε στη φωτιά στην Κερατέα

Το ιστορικό υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Η εμπερία του κυρίου Χαρδαλιά, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του.

Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει:

«Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς».

Ο 52χρονος υφυπουργός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα όπου θα μείνει για παρακολούθηση. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί του στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντομαζάνης. Επίσης, με αναρτήσεις τους μέλη της κυβέρνησης ευχήθηκαν περαστικά στον υφυπουργό.

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη του συντονισμού;

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, θα αντικαταστήσει προσωρινά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, μετά το περιστατικό υγείας που έθεσε τον έθεσε εκτός.

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα και από την πρώτη στιγμή, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου. Μάλιστα, βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ισχαιμικό επεισόδιο το έπαθε στη φωτιά στην Κερατέα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo