Τα 3 νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που σφίγγουν τον κλοιό το επόμενο τρίμηνο

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στην ανοχή όσων δεν έκαναν το εμβόλιο

Τα πρόσφατα γεγονότα που είχαν ως στόχο τους εκπαιδευτικούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ήδη το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ανάλογες συμπεριφορές από τους αρνητές τονίζοντας πως θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση με αφορμή τα όσα συνέβησαν στα σχολεία δείχνει τις διαθέσεις της για την στάση που θα κρατήσει το επόμενο διάστημα που θεωρείται κομβικό για την εξάπλωση του τέταρτου κύματος.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι έδωσαν μία αρκετά μεγάλη περίοδο χάριτος προς όλους όσοι έχουν αμφιβολίες για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού. Προφανώς και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το ατομικό συνταγματικό δικαίωμα στο να κάνει οποιαδήποτε επιλογή, όμως σε κάθε περίπτωση στην κυβέρνηση δηλώνουν αποφασισμένοι ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να έχουν την ίδια μεταχείριση με τους εμβολιασμένους.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ανεμβολίαστους τους επόμενους τρεις μήνες

Η τεράστια διαφορά θα φανεί και στον τρόπο ελέγχου των μέτρων που ισχύουν στους χώρους εστίασης και όχι μόνο το επόμενο τρίμηνο. Εκτός από την ένταση που θα αυξηθεί, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο κομμάτι της ταυτοπροσωπίας, η οποία θα ελέγχεται από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Αν μάλιστα το πράγμα ξεφύγει το επόμενο τρίμηνο και τα κρούσματα ανέβουν δεν αποκλείεται να δούμε τοπικά lockdown με περιορισμούς μόνο για ανεμβολίαστους. Ειδικά στις περιοχές που η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50% το συγκεκριμένο μέτρο θεωρείται μονόδρομος καθώς η κυβέρνηση δεν συζητά καν το ενδεχόμενο ενός νέου γενικού lockdown.

Related posts

Κλειστά σχολεία για δύο μέρες – Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά

«Ηχηρή» προειδοποίηση Τσιόδρα για δάγκειο πυρετό από κουνούπια στην Ελλάδα: «Δεν είμαστε έτοιμοι, δεν μπορώ να το φανταστώ…»

Όσοι είδαν τι έκανε υποκλίθηκαν: Η κίνηση όλο νόημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την στιγμή της απονομής