Τα είχε σκεφτεί όλα: Το μακάβριο στοιχείο που βρέθηκε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας και δείχνει ότι τα είχε υπολογίσει όλα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα είχε σκεφτεί όλα: Το στοιχείο που δείχνει πως ήξερε τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα στοιχεία βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα «αποκαλύπτει» η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της. Πολλά απο αυτά δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμα και από τους δημοσιογράφους.

Αμέσως μετά την εκταφή της σορού της 9χρονης, το τάμπλετ που ήταν θαμμένο μαζί της παραδόθηκε στους αστυνομικούς και αμέσως μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία που θα «δέσουν» τις τρεις υποθέσεις θανάτων των παιδιών. Κι αυτό διότι η υπόθεση της Τζωρτζίνας είναι πλέον δεμένη και αναζητούνται στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν  την έρευνα σχετικά με τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Η φωτογραφία που δείχνει πως η 33χρονη τα είχε σκεφτεί όλα

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» προχώρησε στην αποκάλυψη ενός στοιχείου-γροθιά στο στομάχι, γνωστοποιώντας πως το τάμπλετ που αναζητούσαν οι Αρχές δεν είχε τοποθετηθεί στα χεράκια του παιδιού, πάνω από τη σορό του, αλλά κάτω από το κεφάλι του, στοιχείο που δείχνει πολλά. Στοιχείο που πιθανότατα αποδεικνύει την πρόθεση της Πισπιρίγκου να καταστραφεί η συσκευή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς το σημείο στο οποίο είχε τοποθετηθεί θα οδηγούσε σε άμεση διάβρωσή του με το που θα ξεκινούσε η διαδικασία της αποσύνθεσης της μικρής Τζωρτζίνας.

«Ένα μικρό, αλλά σημαντικό στοιχείο είναι το ότι το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας. Ήταν το πρόσωπό της, το μαξιλάρι και το τάμπλετ. Οι άνθρωποι εκεί που είχαν ανοίξει τον τάφο έκαναν αρκετή ώρα για να το εντοπίσουν. Είναι ένα γεγονός σημαντικό. Από εκεί και πέρα έχουμε την έρευνα για τα ίχνη της κεταμίνης. Η έρευνα στην Πάτρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η κεταμίνη να είχε δοθεί χέρι με χέρι, επ’ αυτού δεν υπάρχει  πληροφόρηση. Θεωρώ ότι το ενδεχόμενο του χέρι με χέρι απομακρύνεται», είπε και συνέχισε:

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση σε ό,τι αφορά στη Τζωρτζίνα που νομίζω ότι το βάρος πλέον πέφτει στις άλλες δύο περιπτώσεις, στη Μαλένα και την Ίριδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Σφίγγει πολύ ο κλοιός γύρω από τη Ρούλα και όχι μόνο γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, θα υπάρξει μία κατάθεση από γυναίκα που θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Από επίσημη πηγή, η κατάθεση αυτή θα είναι καταλύτης, θα ξεκλειδώσει την υπόθεση».

Φυσικά, η λεπτομέρεια αυτή οδήγησε σε σκληρότατα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου:

Related posts

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κουτσαίνοντας και με εμφανή τα ράμματα έφτασε στο δικαστήριο: Η αναπάντεχη παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με φούστα και μαύρο καλσόν

«Τρέμει» η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» η κατάθεση φύλακα άγγελου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της»

Αποκαλύψεις-βόμβα από την παιδοκαρδιόλογο της Τζωρτζίνας: Είπε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αυτό που περίμεναν όλοι

«Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τη μητέρα»: Η κατάθεση – φωτιά της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου και Κούγιας πάγωσαν μόλις το άκουσαν: Όλο το ίντερνετ μιλάει για την παιδίατρο της Τζωρτζίνας