Τα πάνω-κάτω με τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Μούδιασε» η Νικολούλη – Μαθεύτηκε σε ποιον ανήκει το κρανίο που βρήκαν στη σπηλιά;

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε ποιον ανήκει το κρανίο που έδειξε η εκπομπή, Φως στο Τούνελ

Το κρανίο που βρέθηκε στη περιοχή της Μαγούλας προ μερικών ημερών, φαίνεται πως ανήκει σε έναν μεσήλικα άντρα ηλικίας 40-50 ετών και όχι στον αδικοχαμένο Μάριο Παπαγεωργίου.

Αυτό φαίνεται να έχει προκύψει, σύμφωνα με το in, από την αρχική έρευνα στο μακάβριο εύρημα ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ενώ υπάρχει συνεχής έρευνα για την υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ίδια πρώτη εξέταση έχει διαπιστωθεί ότι μία οπή που υπάρχει στο κρανίο δεν σχετίζεται με πλήγμα από σφαίρα όπως φαινόταν ή εκτιμήθηκε αρχικά , αλλά από μία πιθανή ιατρική επέμβαση. Με τις σχετικές έρευνες ωστόσο να συνεχίζονται.

Με οριστικές απαντήσεις για την ταυτότητα του ατόμου στον οποίο ανήκε το κρανίο –κι ορισμένα οστά που βρέθηκαν σε κοντινό σημείο- να δοθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσω εξέτασης DNA .Σημειώνεται ότι το κρανίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη , με σημαντική «ακρίβεια» , κρατουμένου στις φυλακές που ωστόσο προκάλεσε ορισμένα ερωτήματα στα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση. Με το «θρίλερ» για την τύχη της σωρού του 26χρονου να συνεχίζεται και με 6-7 σχετικές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια (ΣΣ με ανεύρεση σκελετών σε απομακρυσμένες περιοχές , κατεστραμμένων οχημάτων και ορισμένες πληροφορίες κυρίως από φυλακές κλπ)να μην έχουν δυστυχώς αποδώσει.

Το χρονικό της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο 26χρονος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012, όταν βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό Αχαΐας, όπου μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα με το αυτοκίνητό του προκειμένου να συναντήσει τον 75χρονο Πέτρο Μιχαλεάκο που ήταν οικογενειακός φίλος και στον οποίο εκμυστηρευόταν τα προσωπικά προβλήματα του.

Την επόμενη ημέρα ένας συνεργάτης του 75χρονου τηλεφώνησε στη μητέρα του 26χρονου αναφέροντας πως έχουν απαγάγει τον γιο της και απαίτησε ως «λύτρα» το χρηματικό ποσό των 620.000 ευρώ. Οι «επαφές» των απαγωγέων με τη μητέρα συνεχίστηκαν ως τις 17 Αυγούστου 2012.

Στις 16 Οκτωβρίου της ίδια χρονιάς συνελήφθησαν επτά άτομα (ηλικίας 48 έως 75 ετών, όλοι ημεδαποί) που σχεδίαζαν την αρπαγή της μητέρας του 26χρονου ή της ληστείας της για να της αποσπάσουν τα 300.000 ευρώ που φέρεται να είχε συγκεντρώσει. Όμως οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων συσχετίσθηκαν με την δευτερη φάση της ληστείας στην μητέρα του.

Μέχρι σήμερα για την πρώτη φαση , την απαγωγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου -επιβεβαιώθηκε από ίχνη αίματος στο πορτ παγκάζ του ΙΧ του 26χρονου που εντοπίσθηκαν από «Το Φως στο Τουνελ» – θεωρείται βέβαια η εμπλοκή μόνο του 75χρονου Πέτρου Μιχαλεάκου , ανάμεσα σε αυτούς έναν πρώην υπάλληλο secyrity, καταστηματάρχη με κινητά κοντα στην Γ Σεπτεμβρίου, πρώην υπαλλήλου εταιρείας αυτοκινήτων στον Αλιμο, πρώην δημοτικό συμβούλο , υπάλληλο νοσοκομείου και πρώην αστυνομικό ) για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 26χρονου. Χωρίς η δικαστική έρευνα να έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι οι ερευνώμενοι να αρνούνται τις κατηγορίες.

Related posts

Πειραιάς: Φωτιά σε υπαίθριο χώρο του ΟΛΠ – Ακούστηκαν εκρήξεις

Κακά μαντάτα για το μέλλον της Ελλάδας – «Έρχεται μεγάλη καταστροφή»

Πέφτει η τιμή του ρεύματος