Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Πέθανε από κορονοϊό άνδρας 37 ετών πατέρας τριών παιδιών

Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Ακόμα ένα θύμα του κορονοϊού, αυτή τη φορά ένας νέος άνθρωπος και πατέρας τριών παιδιών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο 37χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο 37χρονος άνδρας ήταν κάτοικος των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Συγκεκριμένα, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του. Το παράξενο είναι ότι με το ξέσπασμα της πανδημίας, πρόσεχε πάρα πολύ καθώς έχει τρία παιδιά.

Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Πέθανε 37χρονος πατέρας τριών παιδιών

Τα συμπτώματα που εμφάνισε ο 37χρονος ήταν έντονα και χρειάστηκε η διακομιδή του στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας πριν από δύο εβδομάδες εμφάνισε έντονο βήχα, υψηλό πυρετό και πόνους στο σώμα. Αφού συνεννοήθηκε με το γιατρό του, εισήχθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Για την πρώτη εβδομάδα νοσηλευόταν με παροχή οξυγόνου. Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο η κατάστασή του χειροτέρεψε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Ο 37χρονος άνδρας δε μπόρεσε να αντέξει περισσότερες από δύο μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό χθες. Οι συγγενείς και γνωστοί του είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι και σκέφτονται τα τρία παιδιά του που αφήνει πίσω.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo