Θεσσαλονίκη-Αθήνα πτήσεις: Νέες πτήσεις με την Sky Express από τις 14 Δεκεμβρίου

Θεσσαλονίκη-Αθήνα πτήσεις: Η αεροπορική εταιρεία δημιουργεί σύντομα νέα δρομολόγια

Θεσσαλονίκη-Αθήνα πτήσεις: Η αεροπορική εταιρεία κάνει μία τεράστια επένδυση και ετοιμάζεται να αλλάξει το τοπίο τνω πτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, η Sky Express πρόκειται να εντάξει νέα δρομολόγια που θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα.

Σύντομα, η αεροπορική εταιρεία θα ολοκληρώσει τη διαδικασία απόκτησης έξι ολοκαίνουριων αεροσκαφών Airbus, τύπου A320neo. Αφού ολοκληρωθεί η επένδυση, η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2020 με το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες μπορούν ήδη να κάνουν την κράτησή τους σε διάφορες επιλογές ναύλων και πρόσθετες υπηρεσίες. Στη συνέχεια, έως και το Μάρτιο του 2021 τα αεροσκάφη θα καλύψουν τόσο πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι χαμηλότερες από ποτέ. Ξεκινούν από 25,19 ευρώ από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και 41,99 ευρώ στο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Δείτε την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για το σχέδιο των νέων πτήσεων Θεσσαλονίκης-Αθήνας

Όπως αναφέρει η SKY express: «Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει.

Με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της SKY express: «Fly Every Day».

Παράλληλα, μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Η νέα εμφάνιση των αεροσκαφών θα είναι σε χρώματα μπλε και φούξια. Μπλε γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική εταιρεία που τονίζει την εσωστρέφεια της Ελλάδας και θέλει να τονώσει την ελληνική οικονομία. Φούξια για τον φιλικό, αισιόδοξο και φρέσκο χαρακτήρα της.

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα