Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα: Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες είναι ήδη στα αρτοποιεία

Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα: Τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά βάζουν τους ανθρώπους σε γιορτινό κλίμα

Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα: Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά φέτος, έκαναν την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στα αρτοποιεία. Μέχρι στιγμής, πολλοί είναι οι καταναλωτές που τα επιλέγουν μιας και τα δύο παραδοσιακά γλυκά είναι τα αγαπημένα όλων.

Παράλληλα έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να στολίζονται και τα πρώτα καταστήματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ αναμένεται να γίνει πιο μαζικά, με την άρση του lockdown και το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα: Βγήκαν ήδη μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Δείτε παρακάτω για ποιο λόγο εμφανίστηκαν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες τόσο σύντομα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα το 2020

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», κα. Έλσα Κουκουμέρια «Ζούμε περίεργες εποχές με την πανδημία του κορονοϊού. Λίγο η αναδουλειά στα αρτοποιεία, λίγο οι δυσκολίες για όλο τον κόσμο, “γεννάνε” τις διαθέσεις. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κινήσουμε την αγορά».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Κουκουμέρια στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM». Ακόμη τόνισε ότι «Γλυκά υπάρχουν όλο τον χρόνο. Η προσμονή όμως κάνει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ακόμη πιο …γλυκά. Έχουν ξεκινήσει κάποιοι συνάδελφοι και παρασκευάζουν, ενώ οι πελάτες το βλέπουν θετικά. Εμείς ξεκινάμε να αχνίζουμε και να μελώνουμε μπας και βοηθηθεί και η δική μας δουλειά. Ξεκινώντας από τώρα, να τονωθεί η κίνηση και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Ας ελπίσουμε λοιπόν η πρώιμη εμφάνιση μελομακάρονων και κουραμπιέδων για το 2020 να φέρει πράγματι χαρά στους καταναλωτές παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα